• @

    26 Μαΐου 2013

    Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου στην ομιλία του DR. Θάνου ΑΣΚΗΤΗ

    από αριστερά: Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, DR. Θάνος ΑΣΚΗΤΗΣ, Γ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, Η. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, Αλ. ΓΟΥΛΑΣ


    Η Λέσχη Αστυνομικών Υπαλλήλων στα πλαίσια της σχολής γονέων την Πέμπτη 23/5/13 και ώρα 18.30 πραγματοποίησε εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με θέμα "Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και σχέσεις στην εφηβεία με καλεσμένο τον ψυχίατρο - σεξολόγο κ.Θάνο Ασκητή. 

    Τη συζήτηση παρακολούθησαν γονείς, αστυνομικοί αλλά και πολίτες καθώς η εφηβεία αποτελεί μία από τις κρισιμότερες και σημαντικότερες περιόδους στη ζωή και την ανάπτυξη ενός ανθρώπου τόσο σε βιολογικό όσο και σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.Στο στάδιο αυτό ανάπτυξης καθορίζεται η προσωπικότητα του ατόμου αλλά και οριστικοποιείται η σεξουαλική του ταυτότητα. Γι' αυτό και η ενημέρωση των γονιών σε ζητήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και σε ζητήματα σχέσεων στην εφηβεία κρίνεται απαραίτητη.  

    ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γεώργιος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ παραδίδει τιμητική πλακέτα στον κ. Θάνο ΑΣΚΗΤΗ


    συνάδελφοι και φίλοι του Συλλόγου κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και "βομβάρδισαν" τον DR. ΘΑΝΟ ΑΣΚΗΤΗ με ερωτήσεις - απορίες.  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου στην ομιλία του DR. Θάνου ΑΣΚΗΤΗ Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή