• @

  24 Μαΐου 2012

  ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  -ΜΕΤΑ  ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
  -Η ΕΝΣΤΑΣΗ  ΑΦΟΡΟΥΣΕ ,ΟΤΙ Η/ΔΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕ  ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
  ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

  -Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΛΗ
  ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ , ΤΟ  ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ-ΟΥ ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ , ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 7-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
  -Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΟΤΙ...
  ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ  ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
  Α Π Ο Φ Α Σ Η
  ------------------
  -1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ.
  2) ΤΥΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΛΕΞΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ.
  3) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Δ/ΣΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
   ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. 
  .
  ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
  ----------------------
  -Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ
  ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ-ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΡΑΜΑΝΗ -ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ - ΚΕΡΤΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΝΕΧΩΡΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΥΤΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ (ΑΥΤΟΦΩΡΟ).,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
  -ΑΦΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ  ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  15 σχόλια :

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Τ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ.4 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ [ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ] ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ.....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ???ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ...!!ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ???Η ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ???ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΘΗΣΑΝ[40 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ]ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΙΑ....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 1.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ...2.ΠΡΟΚΥΤΕ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ......ΔΕΛΤΙΑ ΕΛΕΓΧΘΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ???Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 3-0 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ...ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ........[Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


   -ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
   -Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ,ΟΤΙ Η/ΔΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
   ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

   -Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΛΗ
   ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ , ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ-ΟΥ ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ , ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 7-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
   -Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ].... ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΜΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΛΕΣΧΗΣ!ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ....???

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ 6ΑΡΑ , ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΗΣΥΧΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ 52 ΓΚΟΛ ???? ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

    Διαγραφή
   2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ

    Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΥΜΕΤ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΥΜΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ Κ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. -Η ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.
    -ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ Α.Τ.Λ.ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Α.Τ.ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.
    -ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ
    ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.

    Διαγραφή
   2. Για ρωτηστε τους συναδερφους απο την ασφαλεια πρωτα που παιζανε κ ειπαν μετα το τελος οτι ηταν γκολ

    Διαγραφή
   3. ΚΥΡΙΟΙ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΓΚΟΛ,ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ.

    Διαγραφή
   4. ΣΥΝΝΑΔΕΛΦΟΙ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ,ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΜΕΤ,ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ,ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ....ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ 30 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ 15 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΑΛΑ....ΕΛΕΟΣ....ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ,ΤΕΛΟΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!

    Διαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ????? ΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΩΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...----> ΑΣΦΑΛΕΙΑ .....ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ...

   ΚΥΡΙΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ , ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ-ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ


   * ...ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ..ΕΛΕΟΣ
   *1 ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΧ ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΜΕΤ ?????

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ................

    Διαγραφή
   2. -ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΝ.
    -ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΥΜΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΑ-ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    -Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΛΑΝΕΤ.
    -ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ 4-2 ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΛΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥΤ 2 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ
    ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΑ ΙΔΙΑ 4-4 ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΛΕΣΧΗ???ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΥΜΕΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ Α' ΟΡΟΦΟΥ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ,ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΒΑΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΗΤΤΗΘΕΙΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    -ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΥΜΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ
    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ,ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    -ΤΟΑ.Τ.ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ
    ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ
    ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΧΑΝΑΝ-ΚΕΡΔΙΖΑΝ.ΟΥΤΕ
    ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΥΤΟ Η ΛΕΣΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 11-6-2012 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ.
    -ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
    ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΑΝΩΝΥΜΕ.
    -Η ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ,ΜΑΛΛΟΝ
    ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ,Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????ΥΠΟΝΟΕΙΣ.

    Διαγραφή
   3. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ Κ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΜΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. (Μ.Π.1)

    Διαγραφή
  5. Σήμερα μπήκα και διάβασα όλα τα σχόλια των συναδέλφων. Από την μία γέλασα από την άλλη...!!! Είδα αρκετούς αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, όχι μόνο γιατί με αφορούσαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ως συμμετέχοντας ομάδα, αλλά γιατί μου αρέσει να παρακολουθώ τους αγώνες του πρωταθλήματος και μέσα από αυτούς να γνωρίζω συναδέλφους που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να μην τους γνώριζα ποτέ μου. Αν και πολλές φορές σκέφτηκα να γράψω κάτι, κάποιο σχόλιο, περισσότερα να δώσω συγχαρητήρια για τους παιχτες των ομάδων και τους υπευθύνους αυτών, αλλα και για την διοργανώτρια αρχή και κυρίως για τον Σταμάτη, ο οποίος ήταν σχεδόν σε κάθε αγώνα στο γήπεδο, και έτρεχε για να μπορούμε εμείς να ασχολούμαστε με κάτι που μας αρέσει και να βρίσκουμε ένα θέμα να μας απασχολεί στις κουβέντες μας, στο καλαμπούρι μας, και να ξεχνιόμαστε από τα αλλά καθημερινά προβλήματά μας, είτε αυτά είναι προσωπικά, είτε υπηρεσιακά, ποτέ δεν το έκανα αν και κάθε μέρα έμπαινα στο blog. Σήμερα λοιπόν διαπίστωσα πως ξεκίνησε ένας διάλογος με αφορμή τον αγώνα Ασφαλείας-Μενεμένης. Διαπίστωσα πως αυτή η φαγωμάρα που έβλεπα στους περισσότερους αγώνες και πίστευα πως ήταν λόγω τις έντασης της στιγμής, αλλά και πάλι κατακριτέο, να μεταφέρεται και εκτός γηπέδου. Μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε γράψει κάποιο σχόλιο, εκτός από τους διοργανωτές. Κανείς δεν είχε γράψει έστω μία σειρά για κάποιον αγώνα. Κανείς δεν είχε πει ένα μπράβο. Σήμερα λοιπόν με αφορμή των όσων διάβασα, θέλω να πω την δική μου άποψη. Και εγώ έχω νοιώσει αδικημένος (μιλάω πάντα σαν ομάδα), και έχω τις ενστάσεις μου σε κάποια πράγματα όσον αφορά την διοργάνωση του πρωταθλήματος αλλά το βασικό είναι ότι γίνετε κάποια προσπάθεια για να έρθουμε όλοι πιο κοντά, να γνωριστούμε και παράλληλα να κάνουμε το κέφι μας. Γι’ αυτό κύριοι συνάδελφοι ας βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας, προκειμένου να έχουμε ένα απολαυστικό πρωτάθλημα και να είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι από τους γονείς τον παιδιών που μας παρακολουθούν, ως πρότυπα και όχι ως παράδειγμα προς αποφυγή. Τέλος επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, εμένα με λένε Μαλλή Χαράλαμπο και υπηρετώ στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας.

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  Item Reviewed: ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Rating: 5 Reviewed By: matista
  Scroll στην αρχή