• @

  16 Μαΐου 2013

  Ο Σύλλογος μας παρόν στον εορτασμό απελευθέρωσης της Κομοτηνής

  ομάδα του Συλλόγου μας
  Μια ενδιαφέρουσα και πλούσια σε θέμα φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 με αφορμή την απελευθέρωση της πόλης της Κομοτηνής.

  Ο αγώνας έλαβε χώρα στο γήπεδο των Αγ. Θεοδώρων λίγο έξω από την πόλη της Κομοτηνής μεταξύ των παλαιμάχων του Πανθρακικού και της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, με νικήτρια την ομάδα του Συλλόγου μας με τελικό σκορ 3-2.

  Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Γ. Φεστερίδης ανέφερε "Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των παλαιμάχων του Πανθρακικού για να δώσουμε αυτόν τον φιλικό αγώνα με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Κομοτηνής.

  Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία στην πόλη της Κομοτηνής. 

  Ο σύλλογος μας συνεχίζει να συμμετέχει σε εκδηλώσεις εορταστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, φέρνοντας τον αστυνομικό ακόμα πιο κοντά στον πολίτη". 

  Απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας METROSPOR

   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ με τον αρχηγό των παλαιμάχων Χ. ΜΠΑΝΙΩΤΗ και τον δημοσιογράφο του METROSPOR  κ. Ι. ΚΕΣΤΕΛΙΔΗ

  ακολουθεί φωτογραφικό υλικό 

  ομάδα παλαιμάχων Πανθρακικού

   Ο Γεν. Γραμ. του Συλλόγου μας ΚΕΡΤΕΝΗΣ Σταμάτης με τον προπονητή των παλαιμάχων Πανθρακικού Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
   Τα μέλη του Συλλόγου μας (ΚΕΡΤΕΝΗΣ Στ. - ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ Π. - ΚΑΡΟΓΛΟΥ Ηλ.) με παλαίμαχους του Πανθρακικού   άρθρο στην εφημερίδα METROSPOR για τον φιλικό αγώνα των παλαιμάχων Πανθρακικού και του Συλλόγου μας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο Σύλλογος μας παρόν στον εορτασμό απελευθέρωσης της Κομοτηνής Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
  Scroll στην αρχή