• @

    01 Φεβρουαρίου 2013

    Τέλος 7ης εβδομάδας του Πρωταθλήματος

    Πολύ καλό το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες της Γ.Α.Δ.Θ./Δ.Α.Θ. - ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ και της Ε.Κ.Α.Μ. όπου οι τελευταίοι κατάφεραν να φύγουν νικητές με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα επικρατώντας με σκορ 2-1.

    Γ.Α.Δ.Θ./Δ.Α.Θ. - ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ  -  Ε.Κ.Α.Μ.   1  -  2
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    6 σχόλια :

    1. -Πράγματι έγινε ένας πού ωραίος και δυνατός αγώνας, ο οποίος φαινόταν θα κριθεί στο γκολ. Συγχαρητήρια στην Ε.Κ.Α.Μ. , έχουν μία αξιόλογη και δεμένη ομάδα που της αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση.

      -Προς ενημέρωση της Λέσχης στο συγκεκριμένο αγώνα καθώς και στον αγώνα με το Α.Τ.Λαγκαδά μας έπαιξε ο ίδιος διαιτητής για τον οποίο ήθελα να αναφέρω ότι ήταν αρκετά καλός παρότι το παιχνίδι ήταν δυνατό κατάφερε πιστεύω να το ευχαριστηθούμε όλοι.

      -Ως εκπρόσωπος του Επιτελείου θα ήθελα να προτείνω εφόσον είναι εφικτό και επιθυμούν και οι άλλοι εκπρόσωποι των ομάδων, οι 8 ομάδες που θα προκύψουν από τους 4 ομίλους οι οποίες θα έχουν τερματίσει στη 4η και 5η θέση του ομίλου τους, να συνεχίσουν σε μεταξύ τους νοκ άουτ αναμετρήσεις και όχι σε διπλούς αγώνες προκειμένου να υπάρχει λίγο ενδιαφέρον ακόμα καθώς και για την διεξαγωγή επιπλέον αγώνων επειδή μας αρέσει το ποδόσφαιρο και η διοργάνωση που έχετε κάνει.
      -Επίσης από την παραπάνω διαδικασία θα προκύψει και η τελική κατάταξη των ομάδων.

      -Εκπρόσωπος Γ.Α.Δ.Θ./Δ.Α.Θ. Επιτελείο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ, ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ 9 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 8. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "να συνεχίσουν σε μεταξύ τους νοκ άουτ αναμετρήσεις και όχι σε διπλούς αγώνες" ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΤΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ (ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...). ΑΝ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 13-02.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. -Αδερφέ και εσείς μια χαρά ομάδα έχετε μακάρι αν το αξίζετε να κάνετε το 3χ3 και να περάσετε.
        - Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος ξέρω ότι δεν θα υπάρχει συνέχεια γι’ αυτούς που θα αποκλειστούν, γι’ αυτό και πρότεινα τη συνέχεια των 8.
        -Είπα για νοκ άουτ αναμετρήσεις έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί τυχόν το πρόγραμμα των λοιπών αγώνων καθώς και τα παιδιά της Ένωσης.
        -Ανέφερα μόνο τις 8 ομάδες που θα αποκλειστούν και όχι τις 10 (μία περισσεύει από τον Α΄ και μία από τον Β΄ Όμιλο) για να μην υπάρχει σ΄ αυτούς τους ομίλους καμία αδιάφορη ομάδα γιατί θα ήταν άδικο για τις ομάδες που παλεύουν την πρόκριση καθώς και για τον κατάλληλο αριθμό (8) ομάδων για αγώνες ζευγαριών.
        -Όσον αφορά τη τελική κατάταξη των δύο ομάδων που περισσεύουν αυτές να καταταγούν με βάσει τη διαφοράς τερμάτων.

        -ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

        Διαγραφή
      2. συνάδελφε της Σταυρούπολης, μάλλον "μπερδεύεσαι" κι αυτό είναι ένα θέμα."Ξεμπερδέψου" πρώτα και μετά αφού κάνεις το 3*3 και σίγουρα πάρεις και το κύπελλο προετοιμάσου για το επόμενο πρωτάθλημα όπου κι εκεί θα'χεις μια θέση τουλάχιστον στον τελικό!Α, ξέχασα, εσάς σας κυνηγάει το "κατεστημένο"...Καλές διακοπές!!!

        Διαγραφή
    3. -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΑΜ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΤΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
      -ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ
      -ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.(ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)
      -ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ. 2-Η Α' ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ 3-Η Γ' ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ 3-Η Α' ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ 2-Η Γ΄ΟΜΙΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ.
      -ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΘΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΠΧ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ
      ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
      -ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ,ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΓΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Αν είναι σύμφωνες οι ομάδες που θα αποκλειστούν μπορεί να γίνει η φάση του κυπέλλου και τη μέρα του τελικού του πρωταθλήματος να γίνει και ο τελικός που θα προκύψει από αυτή τη διοργάνωση. Μένει να γίνει η συγκέντρωση και να τεθεί και αυτό το θέμα

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Τέλος 7ης εβδομάδας του Πρωταθλήματος Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή