• @

    05 Φεβρουαρίου 2013

    Απαντήσεις σχετικά με την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος

    Από τα σχόλια αρκετών συναδέλφων φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν την διαδικασία των επόμενων φάσεων. Για τον λόγο αυτό και προς αποφυγή τυχόν παρερμηνειών και παρεξηγήσεων επαναλαμβάνουμε εκ νέου την διαδικασία η οποία είχε αναλυτικά αναφερθεί σε παλαιότερη μας ανάρτηση με την έναρξη του Πρωταθλήματος και στην οποία είχαν συμφωνήσει οι υπεύθυνοι των αντιπροσωπευτικών ομάδων.

    -Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρεις (3) πρώτες ομάδες.

    -Οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο μετά την ολοκλήρωση της Α' φάσης του Πρωταθλήματος περνούν απευθείας στην φάση των 8, ενώ οι δεύτεροι και τρίτοι κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν μεταξύ τους και οι νικητές αυτών θα συμπληρώσουν την 8αδα. 

    Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε (πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος παρουσία των υπευθύνων των ομάδων στο κυλικείο της Δ.Α.Ε.Θ.) η διασταύρωση των δεύτερων και τρίτων κάθε ομίλου είναι: 

    Α' ΟΜΙΛΟΣ - Γ' ΟΜΙΛΟΣ
    Δ' ΟΜΙΛΟΣ - Β' ΟΜΙΛΟΣ

    επομένως η ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις θα είναι:

    Α2 - Γ3         ,       Α3 - Γ2

    Δ2 - Β3        ,       Δ3 - Β2

    -Στην φάση των 8 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, όπου οι πρώτοι κάθε ομίλου θα αντιμετωπίσουν τους νικητές της προαναφερόμενης φάσης (νικητές αναμετρήσεων δεύτερων - τρίτων ομίλων)

    Αναφορικά με σχόλια συναδέλφων για αγώνες μεταξύ των ομάδων που θα αποκλειστούν από την επόμενη φάση, αναφέρεται ότι:

    Σκέψη και σκοπός των υπευθύνων της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν εξ' αρχής η διοργάνωση ενός θεσμού κυπέλλου με τις ομάδες που θα αποκλειστούν με μονούς αγώνες. Μετά όμως από τις εντάσεις που υπήρχαν στις αναμετρήσεις και τα άδικα πολλές φορές σχόλια (φυσικά υπήρχαν και σωστές παρατηρήσεις που μας βοηθούσαν να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και λάθη μας) κάποιων λίγων συναδέλφων αποφασίσαμε ότι ούτε το ψυχικό σθένος αλλά ούτε την δύναμη είχαμε για κάτι τέτοιο, αφού ο σκοπός για τον οποίο ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια ήταν εντελώς διαφορετικός από αυτόν που παρουσιάζετε, ελάχιστες φορές ευτυχώς, στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς, αν και ελάχιστες αυτές οι φορές μας στιγματίζουν. Σκοπός μας είναι να αθληθούμε εντός πλαισίων ευγενούς άμιλλας, να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα μας και να βρούμε νέους φίλους και συναδέλφους που λόγω υπηρεσιακών και άλλων προσωπικών υποχρεώσεων είχαμε χάσει... και όχι να δημιουργήσουμε αντιπάθειες ή ατμόσφαιρα ανταγωνιστικότητας εκτός αθλητικών πλαισίων. 

    Διαβάστε παλαιότερη ανάρτηση μας

    Δεδομένης όμως της επιθυμίας αρκετών συναδέλφων για την διεξαγωγή του παραπάνω θεσμού και σεβόμενοι την επιθυμία των πολλών και όχι την αδυναμία των λίγων... παρακαλούμε τους υπευθύνους των ομάδων να ενημερώσουν σχετικά τους αθλητές τους στην επόμενη ποδοσφαιρική αναμέτρηση και να μας αποστείλουν σχετικό μήνυμα στο email (lesasthess@gmail.com) του Συλλόγου αναφορικά με την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στον παραπάνω θεσμό.

    Για την Οργανωτική Επιτροπή
    Ηλίας Καραμάνης
    Β' Γεν. Γραμματέας
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Απαντήσεις σχετικά με την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή