• @

    17 Ιουνίου 2013

    Ο Σύλλογος μας σε εκδήλωση των εθελοντών του "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ"


    Το παρόν έδωσαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών και φίλων Ξενώνων Άρσις Ωραιοκάστρου  "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ", την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.




    Προτρέπουμε τους συναδέλφους και φίλους του Συλλόγου μας αλλά και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να επισκεφτούν την σελίδα του "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ" (http://www.facebook.com/SYNYPARXW)

    Και να μην ξεχνάμε ότι...
    Καταθέτοντας ΖΩΗ αποταμιεύουμε ΑΓΑΠΗ. Ας μην χάσουμε το εισιτήριο της ανθρωπιάς. Ας αποτελέσει ο εθελοντισμός ισόβια μαθητεία για τον καθένα μας, ως ύψιστη μορφή αγάπης και προσφοράς που υπερβαίνει το «Εγώ» και επικεντρώνεται στις ανάγκες των άλλων και του κόσμου στον οποίο ζούμε. Το επίκεντρο του εθελοντισμού είναι η προστασία της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, καθώς μέσα από τον εθελοντισμό καθρεπτίζεται η εικόνα του εαυτού μας. Ας ενθαρρύνουμε και ας προωθήσουμε όλοι ΜΑΖΙ τον εθελοντισμό ως στάση ζωής, στην σημερινή κοινωνία που όσο τίποτε άλλο έχει ανάγκη από πραγματικούς ανθρώπους με ζεστές καρδιές… Μέσα από τον εθελοντισμό θα μπορέσουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας το πέπλο του εφησυχασμού και της αδιαφορίας προς τον συνάνθρωπο, θα ενεργοποιηθούμε ως άνθρωποι και ως πολίτες. Ας δώσουμε «δωρεά ψυχής», για να λάβουμε πραγματική αγάπη… 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Σύλλογος μας σε εκδήλωση των εθελοντών του "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ" Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή