• @

  24 Ιουνίου 2016

  Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο"ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ"


  Για 6η συνεχή χρονιά "Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ" της Λέσχης Αστυνομικών


  Εξασφαλίσαμε  68  Χορηγίες !!!
  Κλήρωση 30 Ιουνίου 2017

  _______________________________________________________________________________

  Τα κορυφαία εκπαιδευτήρια Μπαχαρακη που λειτουργούν στην Θεσσαλονίκη εδώ και 50 χρόνια διασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις σε όλες τις κατευθύνσεις.

  Προσφέρει συνολικά 30 υποτροφίες 


  Υποτροφίες  Αστυνομίας 2017
  4 υποτροφίες 100% για παιδιά συναδέλφων θανόντων εν υπηρεσία (ακόμη και αν πρόκειται για φοίτηση αποφοίτων)  
  1 Υποτροφία 100% για Γ Λυκείου (οποιαδήποτε ομάδα προσανατολισμού)
  1 Υποτροφία 100% για Β Λυκείου (οποιαδήποτε ομάδα προσανατολισμού)
  1 Υποτροφία 100% για την Α Λυκείου.

  Σύνολο 7  υποτροφίες  100%

  Υποτροφίες 50%
  2 υποτροφία 50% Γ Λυκείου   
  9 υποτροφίες 50% για Β Λυκείου 
  12 υποτροφίες 50% για Α Λυκείου         

  Σύνολο 23 υποτροφίες 50%

  Προδιαγραφές προσφορών
  Γ Λυκείου: αφορά φοίτηση σε βασικό τμήμα, με πρόγραμμα εμβάθυνσης και με ένα επιπλέον μάθημα επιλογής.  
  Β Λυκείου: αφορά φοίτηση σε βασικό τμήμα (Βασικό πρόγραμμα + προετοιμασία Γ Λυκείου).
  Α  Λυκείου: αφορά φοίτηση σε βασικό τμήμα (10ώρο εβδομαδιαίο πρόγραμμα με Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία & Έκθεση).
  Σε όλες τις περιπτώσεις οι προσφορές αφορούν αρχικές τιμές τιμοκαταλόγου και δεν μπορούν να συνδυάζονται με άλλα πακέτα προσφορών.

  Τα πακέτα προσφορών προσφέρονται ως έχουν (δηλαδή χωρίς δυνατότητα τροποποίησης όπως π.χ. αφαίρεση μαθημάτων).

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SO EASY εφαρμόζει τεχνολογικά πρωτοποριακές μεθόδους εκμάθησης ξένων γλωσσών. Παρέχει βιβλία & εκπαιδευτικό υλικό, προϊόν της Ερευνητικής Ακαδημίας So easy®. Τα βιβλία είναι σχεδιασμένα για το πρόγραμμα και τις μεθόδους διδασκαλίας των So easy.

  Τα κέντρα Win.net®, του Ομίλου "SO EASY", διδάσκουν με πρωτοποριακά μέσα που καθιστούν οικεία και φιλική κάθε τεχνολογική εφαρμογή. Tο εκπαιδευτικό μοντέλο μας εξασφαλίζει ουσιαστική γνώση, απόλυτη εξειδίκευση και πιστοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα κέντρα Win.net® δεν είναι απλά άλλο ένα δίκτυο σχολών πληροφορικής. Είναι κέντρα ψηφιακής εκπαίδευσης. Διδάσκουν πληροφορική αλλά και εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές στην καθημερινότητά μας. Εντάσσουμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα με έξυπνα ταχύρρυθμα προγράμματα!
  Προσφέρουν: 

  2 δωρεάν Υποτροφίες So Easy και 2 Win Net
  Win net είναι υποτροφία πληροφορικής για το Office (Word, Excel, Internet) ή τις 3 ενότητες ή τις 6 ενότητες (Powerpoint, Access,Windows). ΟΙ υποτροφίες ισχύουν με την προυπόθεση ότι θα δωθούν εξετάσεις για πιστοποίηση.


  So Easy είναι υποτροφία για τις τάξεις ξένων γλωσσών.
  Οι υποτροφίες ισχύουν εφόσον δημιουργηθούν τμήματα.
  Οι υποτροφίες δεν ισχύουν για τις τάξεις πτυχίων π.χ Lower και Proficiency 
  (χρήση μπορεί να γίνει όπου ο δικαιούχος επιθυμεί: κέντρα ξένων γλωσσών ή κέντρα ψηφιακής εκπαίδευσης).
  * αφορά τα εκπαιδευτικά κέντρα ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΡΕΤΖΙΚΙ και ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


   προσφέρουν για όλους τους Αστυνομικούς

   και τα παιδιά τους

   έκπτωση 40% στα δίδακτρα

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Προσφέρουν: 
  • 2 δωρεάν υποτροφίες μέχρι και την τάξη του Lower.
  • 2 υποτροφίες 50% μέχρι και την τάξη του Lower και proficiency
  Ειδικές τιμές για όλους:
  • Πρωινά τμήματα με έκπτωση 50% ( Lower και Proficiency).
  • Βραδινά τμήματα με έκπτωση 30% ( Lower και Proficiency).
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Ο παιδικός σταθμός Carousel Ιδρύθηκε αρχές του 2003, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του στελεχώθηκε με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο της προσχολικής αγωγής.
  Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες και διαρκώς ανανεώνονται ως προς την αισθητική τους άλλα και ως προς την ασφάλεια και άνεση  των παιδιών.
  Ο παιδικός σταθμός διαθέτει αυλή 150τμ εξοπλισμένη με παιχνίδια που εξασφαλίζουν ένα ασφαλές παιχνίδι.
  Στον σταθμό μας λειτουργούν δύο τμήματα.
  • Μεταβρεφικό: συμμετέχουν παιδιά από 2,5 έως 3,5 ετών.
  • Προνηπιακό: συμμετέχουν παιδιά από 3,5 έως 5 ετών.
   Προσφέρει:   1 Υποτροφία 50% για όλη την χρονιά
  *(Η προσφορά ισχύει για παιδάκια από 2,5 ετών και πάνω)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Ο Μουσικός Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «Ο Μικρός Μαέστρος» ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το Σεπτέμβριο του 2004 και έως σήμερα έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες στην παροχή υπηρεσιών προς τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Εν έτη 2013, δραστηριοποιείται σε δύο άρτια εξοπλισμένες σχολικές μονάδες, με έδρες την οδό Ναρκίσσου 15, στη Γαλήνη Ωραιοκάστου, όπου στεγάζεται ο Βρεφονηπιακός σταθμός και την οδό Αριστοτέλους 38, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το Νηπιαγωγείο.
   Προσφέρει:   4 Υποτροφία 20% για όλη την χρονιά από 01/09/2017 μέχρι 30/06/2018.
                         1 Υποτροφία για Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) 50%
                         για όλη την χρονιά μόνο για το απογευματινό τμήμα.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Στο κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε ολοκληρωμένες κατηγορίες  προϊόντων
  που αφορούν το παιδί - τον μαθητή - τον επαγγελματία.

  Σκοπός μας είναι να αναζητούμε και να βρίσκουμε για σας, έξυπνα προϊόντα, πρωτοποριακά και οικολογικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Επενδύουμε στην δημιουργικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση!

  Προσφέρει: Δωρεάν τα βιβλία για εκμάθηση ξένων γλωσσών αξίας μέχρι 100 €
                      Δωρεάν σχολικών ειδών αξίας μέχρι 40 €

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Στις σχολές μας θα βρείτε όλα τα είδη χορού προσαρμοσμένα σε τμήματα ή σε ιδιαίτερα μαθήματα ανάλογα με το ενδιαφέρον την ηλικία και το πρόγραμμά σας. Για αυτό χωρίς σκέψη κάντε το πρώτο βήμα και αποκτήστε την πρώτη σας εμπειρία παρακολουθώντας το πρώτο μάθημα δωρεάν μόνος ή και με τον/την φίλο/η σας.

  Το αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς. Η "Vida Loca" σας περιμένει.


  Προσφέρει:  2 Δωρεάν Υποτροφίες και 2 Υποτροφίες 50%

  ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 100% ΣΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

  ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 100% ΣΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016-ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ(ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Η’ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ Η’ ΛΑΤΙΝ Η’ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ Η’ ΧΙΠ ΧΟΠ Η’ ΟΡΙΕΝΤΑΛ Ή ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ).Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4-16 ΕΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 10 ΜΗΝΩΝ-2 ΩΡΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΧΟΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ.

  (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΟΝΙΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ&ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΙΣΧΥΕΙ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 2017-2018)

  (Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕN ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1/9/2017-30/6/2018)

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ , 
      
  ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ. 4.30-9.30μμ  25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 91 , ΕΥΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2310660035 &

  6944222697  ΑΠΟ 25/8/2017 ΕΩΣ ΚΑΙ 5/9/2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ. 

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Ο ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Πρόεδρος και Εκπαιδευτής KAPAP ACADEMY GREECE) επί 28 έτη υπηρέτησε σε ειδικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Διετέλεσε εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας και είναι κρατικά πιστοποιημένος σε θέματα Αστυνομικής Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας – Οπλοτεχνικής και Αμυντικής Σκοποβολής. Υπηρέτησε για δύο χρόνια ως ασφάλεια Διπλωματικών Αρχών στο Σουδάν.
  Κατά την διάρκεια της θητείας του τιμήθηκε από τον εκάστοτε Υπουργό Δημόσιας Τάξης, δύο φορές με το Μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας και μία φορά με το Μετάλλιο Αστυνομικού Σταυρού.
  Η ενασχόληση του με τον χώρο των πολεμικών τεχνών ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα την πιστοποίηση του από την Γ.Γ.Α. ως εκπαιδευτή-προπονητή Παγκρατίου Αθλήματος και εκπαιδευτή Kick Boxing.
  Το 2010 ανέλαβε την αντιπροσώπευση της KAPAP ACADEMY στην Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα Aυτοάμυνας  - Aυτοπροστασίας, Firearms Instructor, Close Protection, Law Enforcement, Counter Terrorism καθώς επίσης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της ASP στην Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος της I.P.A.

  Στόχος μας είναι η διάδοση και ανάπτυξη της ρεαλιστικής αυτοάμυνας που αντιπροσωπεύει η KAPAP ACADEMY


   Προσφέρει:

  1 .Μία συμμετοχή στο σχολείο εκπαιδευτών αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας της KAPAP ACADEMY με έναρξη 18/07/2017 και λήξη 07/02/2018 διάρκειας 160 ωρών. 
  2. Μια συμμετοχή στο σχολείο Close Protection που θα ανακοινωθεί σύντομα  
  3. Μια συνδρομή δύο μηνών για εκπαίδευση σε θέματα αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας για έναν συνάδελφο. 
  4. Επίσης για όλους τους συναδέλφους έκπτωση 20%


  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ       ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------           Το SWIM COLLEGE είναι ένα νέο σύγχρονο παιδικό κολυμβητικό κέντρο, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο του 2015.Σε κτίριο 800τμ και σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1500τμ μπροστά στη θάλασσα κατασκευάστηκε μία κολυμβητική δεξαμενή,    η οποία πληρεί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για την εκγύμναση παιδιών ηλικίας από 3 μηνών ως και 12 ετών. Το κέντρο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα την   ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, την ΑΝΕΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ


      Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κολύμβησης που ακολουθούμε στο Swim College χωρίζεται στα ακόλουθα τμήματα:
       
        Βρεφική Κολύμβηση (3 μηνών ως 3 χρονών)
  Εκμάθηση Κολύμβησης (3 χρονών ως 5 χρονών) 
       Ακαδημία Κολύμβησης (5χρονών και μεγαλύτερ)
       Aqua Aerobic
        Aqua runnin

       Υδρογυμναστικη εγκύων 
        Ατομικά μαθήματα κολύμβησης 
       Διοργάνωση παιδικών πάρτι

  Προσφέρει: 1 Δωρεάν Υποτροφία για 1 μήνα 


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

   ΤΑΞΙΔΙΑ 


  Το «Aristoteles» είναι αμφιθεατρικά κτισμένο σε απόσταση 50 μ. από τη θάλασσα, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Απέχει 113 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

  Αποτελείται από 250 άνετα δωμάτια (standards, superior δίκλινα, διαμερίσματα, μεζονέτες και σουίτες).Όλα διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, κλιματισμό, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, μπάνιο με ντουσιέρα ή μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και ψυγείο

  Οι εγκαταστάσεις του «Aristoteles» περιλαμβάνουν SPA Centre, Εστιατόριο, Ταβέρνα, Pool Bar, Main Bar, Mini Club για τα παιδιά, TV Games, Mini Market, εξωτερική πισίνα , εσωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, Νεροτσουλήθρες, Γήπεδο Τένις (εναλλακτικά basket & 5x5), οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και υπηρεσίες θαλάσσιων σπορ, Beach Bar, Wi-Fi, Internet corner, ζυγαριά αποσκευών, ερμάρια φύλαξης αποσκευών, εξωτερική παιδική χαρά, All Inclusive Program, Ειδικές θεματικές βραδιές (Fishnight, Disco night κ.α), διοργάνωση γάμων.


  Προσφέρει:  2 δωρεάν Διανυχτερεύσεις για 1 ζευγάρι το μήνα Σεπτέμβριο κατόπιν συνεννοησης
   
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  TO HOTEL LEONIDAS είναι ένα νεόχτιστο πανέμορφο ξενοδοχείο τριών αστέρων με καθαρά παραδοσιακή αρχιτεκτονική που διαθέτει όλες τις ανέσεις για να περάσετε ευχάριστες διακοπές. Βρίσκεται στους Φιλιππαίους Γρεβενών, στο Δυτικό άκρο του νομού, στις ανατολικές πλαγιές της Βόρειας Πίνδου και σε υψόμετρο 1250 μέτρων Απέχει 34 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών. Ακριβώς απέναντι υπάρχει το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και του Σμόλικα. 

  Προσφέρει:  2 δωρεάν Διανυχτερεύσεις για 2 ζευγάρια το μήνα Ιούλιο ή Αύγουστο.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Το Premier Luxury Mountain Resort βρίσκεται στο Bansko, στους πρόποδες του όρους Pirin, σε απόσταση 700μ. από το λιφτ του σκι. Προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με ξύλινους εσωτερικούς χώρους. Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, Dionyssos Restaurant, σερβίρει μπουφέ πρωινού και δείπνο, τα οποία αποτελούνται από διεθνείς γεύσεις. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να γευματίσουν στο Amvrosia Butcher Modern Cuisine. Στο Mountain Resort παρέχονται χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα και γυμναστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν είσοδο στην εσωτερική πισίνα, τη σάουνα και το χαμάμ.

   Προσφέρει:  3 δωρεάν Διανυχτερεύσεις για 1 ζευγάρι.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     Στο Paradise Αpartments είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε μια εμπειρία χαλάρωσης και άνεσης, με την αίσθηση ότι βρίσκεστε σπίτι σας.

  12 Διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα...Τα 12 διαμερίσματα του συγκροτήματος, προσφέρουν στον επισκέπτη πανοραμική θέα στον γραφικό κόλπο τoυ Πλατύ.Τα εφτά (7) μονόχωρα δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο τα υπόλοιπα πέντε εκ των οποίων, τα δύο είναι δίχωρα.Σαλόνι, κουζίνα, ψυγείο καθώς και μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, κλιματισμός, αλλά ακόμα και ψησταριά, θα βρίσκονται στη διάθεσή σας.


   Προσφέρει:  2 δωρεάν Διανυχτερεύσεις για 1 ζευγάρι.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
  THESSALONIKI - GREECE


  E-mail: info@dromeas-travel.gr
  Προσφέρει:  1 δωρεάν ταξίδι για 2 άτομα στις Δαλματικές Ακτές 5ημέρες και η οποία ισχύει για την καλοκαιρινή περίοδο 2017   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Choicetravel | Τουριστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

  Προσφέρει:  3 δωρεάν βράδια σε δίκλινο δωμάτιο στο Rodos Palace στη Ρόδο   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
     


  Προσφέρει:  2 Δωρεάν Υποτροφίες

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Προσφέρει:  1 Δωρεάν υποτροφία  για Μπαμπίνι γεννηθής 2012 - 2013
                       1 Δωρεάν υποτροφία  για Pro-Junior γεννηθής 2011 - 2010
                       1 Δωρεάν υποτροφία  για Junior γεννηθής 2009 - 2008
                       1 Δωρεάν υποτροφία  για Pro-Παιδικό γεννηθής 2007 - 2006
   
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Οι υποτροφίες θα δοθούν με κλήρωση που θα 

  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή


  30 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 


  στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού 

  Μεγάρου Θεσσαλονίκης.


  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤE ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ


  Για να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής πατήστε εδώ

  Για να εκτυπώσετε το έντυπο αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ


  Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος 6944 221381 
                                      


  ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 

  (ΓΟΝΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΑ-ΑΔΕΡΦΙΑ-ΣΥΖΥΓΟΥΣ)

  Η ΑΙΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

   ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχόλια :

  Item Reviewed: Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο"ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ" Rating: 5 Reviewed By: Dimitrios Apostolou
  Scroll στην αρχή