• @

    17 Απριλίου 2013

    Η Λέσχη αστυνομικών Θεσσαλονίκης «ανακρίνει» συγγραφείς και…ψυχιάτρους από karfitsa.gr



    Της Χριστίνας Αβδελά.
    «Tα παιδιά θέλουν γονείς και όχι ψυχολόγο» σκέφτηκαν τα μέλη  της λέσχης αστυνομικών Θεσσαλονίκης  και έβαλαν στόχο να  οργανώσουν  την πρώτη σχολή γονέων.
    Το όραμα για την πρόληψη, ενημέρωση και στήριξη των αστυνομικών  γονέων στον δυσκολότερο και ωραιότερο ρόλο της ζωής τους  θα υλοποιηθεί στις 26 Απριλίου.
      Ξεκινώντας λοιπόν ένα καινούργιο ταξίδι η σχολή γονέων αρχίζει την δράση της καλώντας σε συζήτηση όλους τους συναδέλφους και πολίτες με τον διακεκριμένο ψυχίατρο και συγγραφέα Νίκο Σιδέρη.
    Η συζήτηση – εκδήλωση με  θέμα «Τα παιδιά θέλουν γονέα και όχι ψυχολόγο»  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου.
    Η προσπάθεια αυτή θα υποστηρίζεται από ειδικούς όπως θεραπευτές ζεύγους και παιδοψυχολόγους.
    αστυνομικοι Αυτή είναι μόνο η αρχή…καθώς  τα 1.000 δραστήρια  μέλη της λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης  με  το όραμα του προέδρου Γιώργου Φεστερίδη  και του αντιπροέδρου  Δημήτριου  Αποστόλου κάνουν «άνογμα στην κοινωνία». 
    Δράσεις με στόχο την νέα γενιά υλοποίησαν οι αστυνομικοί.  Πριν 8 μήνες  έδωσαν χορηγία ύψους  25.000 ευρώ για παρακολούθηση βοηθητικής διδασκαλίας   σε  12 μαθητές αστυνομικών . Η Λέσχη ανάγνωσης αστυνομικών  «ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ»  περνά από «Λογοτεχνική ανάγνωση» διακεκριμένους συγγραφείς .
     Βράδυ τετάρτης στις 22 Μαρτίου  στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης .Συνάδελφοι και φίλοι της λέσχης υποδέχτηκαν τον  συγγραφέα κ. Ζούργο για να συζητήσουν το βιβλίο του “Τα ανεμώλια “ (Βιβλίο που τιμήθηκε με το βραβείο αναγνωστών)  ενώ το κατώφλι της λέσχης θα περάσουν και ο Γιάννης Ατζάκας με το νέο του βιβλίο « Θολός Βυθός».
     Και η δράση της λέσχης δεν σταματά εδώ…Με  ομαδικό πνεύμα και πρωτοπόρες ιδέες  τους επόμενους μήνες τα μέλη της  θα  γνωρίσουν νέες προσωπικότητες , ενώ τον Μαίο σεφ της πόλης θα  μαγειρέψουν με αστυνομικούς.
    λέσχη
    Και επειδή  η γνώση… και η μόρφωση μας ανεβάζουν ένα σκαλί παραπάνω, ανοίγοντας μας νέους ορίζοντες  η«παρέα της λέσχης» στοχεύει στην εκπαίδευση των αστυνομικών με μια δράση έκπληξη…και όπως λένε στην λέσχη ανάγνωσης του συλλόγου…
    «Το διάβασμα μας κάνει όλους μετανάστες. Μας παίρνει μακριά από τα σπίτια μας, αλλά το σπουδαιότερο, μας βρίσκει σπίτια παντού». Jean Rhys 1894-1979 (Βρετανίδα Συγγραφέας)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Λέσχη αστυνομικών Θεσσαλονίκης «ανακρίνει» συγγραφείς και…ψυχιάτρους από karfitsa.gr Rating: 5 Reviewed By: Dimitrios Apostolou
    Scroll στην αρχή