• @

    06 Μαρτίου 2013

    H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 50ΑΡΗ

    -ΓΡΑΦΕΙ  Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ  ΚΕΡΤΕΝΗΣ

    -ΒΡΕΘΗΚΑ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ
     ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  Ε.Κ.Α.Μ. - Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ  ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Ε.Κ.Α.Μ. ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
    ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ. Η  ΕΚΑΜ  ΠΛΗΡΗΣ  ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ  ΤΗΝ ΝΙΚΗ  ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. ΝΕΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΔΥΝΑΤΑ-ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ,ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ  ΕΠΕΦΤΑΝ  ΠΡΩΤΟΙ  ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ , ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  ΑΜΥΝΑ,ΚΕΝΤΡΟ ,ΕΠΙΘΕΣΗ  ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΤ.ΔΕΝ  ΓΝΩΡΙΖΩ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥΣ Κ.ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΗ ΑΛΛΑ  ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ, ΚΑΙ   ΕΤΣΙ  ΑΠΛΑ  ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ  ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΛΙΓΟ  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ,  ΕΝΑ  ΚΛΙΚ  ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ  ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ-ΧΕΡΙΑ   ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ  ΥΠΗΡΞΑΝ  ΟΙ  ΨΥΧΡΑΙ ΜΟΤΕΡΟΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ.  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΑΥΤΑ  ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .ΠΑΙΞΤΕ  ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟ  Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΠΟΥ  ΕΣΤΩ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΤΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΚΤΩ  ΠΑΙΚΤΕΣ  ΚΑΤΕΒΗΚΕ  ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.  ΜΠΟΡΟΥΣΕ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  Ο  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΤΟΥ Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  Κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΑΤΟΜΑ  ΚΑΙ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΝΑ ΠΑΕΙ  ΑΝΕΥ  ΑΓΩΝΑ  ΣΤΗΝ  ΕΚΑΜ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΕΠΟΜΕΝΩΣ  ΚΑΙ ΣΆΥΤΟΝ ΠΟΥ  ΕΣΤΩ  ΚΑΙ ΜΕ  ΤΟΣΑ  ΑΤΟΜΑ  ΚΑΤΕΒΗΚΕ  ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ .ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΠΟΥ  ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
    -ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ  ΤΩΡΑ  ΣΤΟΝ  ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ  50/ΡΗ  ΤΟΥ Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  Κ.ΣΑΚΗ  ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ. ΤΟΝ  ΓΝΩΡΙΖΩ  ΠΟΛΛΑ  ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΟ  ΠΑΙΔΙ  ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ , ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ,ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ  ΠΟΛΥ  ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΥΠΟΣ ,ΔΥΝΑΤΟΣ  ,ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ  ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.  ΠΡΙΝ  ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ  ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ  ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ.  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΟΣ  ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΔΙΟΤΙ  ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ  ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  , ΑΦΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ . ΤΟ  ΔΙΛΗΜΑ  ΤΟΥ  ΗΤΑΝ  ΝΑ  ΠΑΙΞΕΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ  Η  ΜΕ ΤΟ  Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Ο  ΦΙΛΟΣ   ΜΟΥ  ΤΗΝ  ΠΑΤΗΣΕ  ΕΤΣΙ  ΑΠΛΑ.  ΔΗΛΩΘΗΚΕ  ΜΕ ΤΟ Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ . ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΤΟΥ  Α.Τ.  , ΔΕΝ  ΤΟΝ  ΕΒΑΖΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΤΙ   ΣΥΝΕΒΗ ???????Κ/Ε  ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ  ,ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ  ΟΥΤΕ  ΑΛΛΕΣ   ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ .  Ο  Κ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ  ΤΟΝ  ΕΦΑΓΕ  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.  ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ  ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΡΕ  ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΙ  Κ/Ε  ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ  ΦΕΡΘΗΚΕ Σ ΕΤΣΙ  ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ.   ΠΡΟΧΘΕΣ  ΟΜΩΣ  ΣΤΟΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΑΓΩΝΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΜ   ΑΝ   ΚΑΙ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,  ΗΡΘΕ   ΝΑ  ΣΕ  ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ  ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ  ΑΡΚΕΤΑ  ΚΑΛΑ.
    -ΜΠΡΑΒΟ  ΣΑΚΗ  ΣΟΥ  ΑΞΙΖΟΥΝ  ΠΟΛΛΑ   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.  Η  Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η....
    -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΑΙΚΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ  ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝΝ  ΚΑΛΗ   ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΣΤΗΝ  ΕΚΑΜ ,  ΑΝ  ΠΕΡΑΣΕΙ  , ΔΙΟΤΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  Α.Τ.ΛΑΓΚΑΔΑ -  Δ/ΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    7 σχόλια :

    1. Με αυτό σου το άρθρο κύριε Σταμάτη απέδειξες πόσο μπάλα ξέρεις... Είμαι παίχτης του Τ.Α. Σταυρούπολης και ένας από τους λόγους που έβαλε ο Σάκης την υπογραφή του για να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.. Τυγχάνει να είναι και προσωπικός μου φίλος αν και έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας.. Για το χαρακτήρα του δεν θα μιλήσω, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε για το ήθος του και την ειλικρίνεια του. Θα περάσω λοιπόν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.. Η ομάδα μας ξεκίνησε από πολύ νωρίς την προετοιμασία για να είναι ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα και ο Σάκης ήταν ο κορυφαίος μας παίχτης στα φιλικά που κλείσαμε με διάφορες ομάδες.. Πάθος, ταχύτητα και τεχνική κατάρτιση είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. Το όνομα ''Ρόμπεν΄΄ δεν άργησε πολύ να του το κολλήσει ένας από τους συμπαίκτες μου... πολλές φορές έπαιζε δύο παιχνίδια σε μία μέρα, αφού φίλοι του παλαίμαχοι τον έπαιρναν μαζί τους σε κάθε τους φιλικό πιέζοντας τον παράλληλα να υπογράψει στη δική τους ομάδα.. Αρχές Οκτωβρίου η Ομάδα των Παλαιμάχων τον πίεζε ασφυχτικά να αγωνιστεί μαζί τους.. κάτι μέσα του του έλεγε να υπογράψει σ'αυτούς γιατί όπως έλεγε ΄΄εκεί θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής...'', ''Οι παλαίμαχοι πιστεύουν περισσότερο σε μένα'' Δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν, πρώτος αγώνας και μηδέν χρόνος συμμετοχής, στα επόμενα παιχνίδια 5 έως 10 λεπτά και αυτά μόνο αν ήθελε κάποιος παίχτης να πάρει ανάσες. Μέσα του έβραζε, ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει να έχει θέση βασικού. Στο 8ο παιχνίδι ξέσπασε,, μόνος στον πάγκο,ο χρόνος περνούσε και ο κ. Παντελίδης δεν γύρισε καν να του πει να κάνει ζέσταμα.. Έφτασε στο αμήν, μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε εκνευρισμένος.. ''Ηλία με έχεις ξεφτιλίσει'' ήταν ένα από τα σχόλια που έκανε καθώς αποχωρούσε.. Ο Παντελίδης ατάραχος! Στο 9ο παιχνίδι και ύστερα από τη στήριξη που είχε από όλους μας εμφανίστηκε στο γήπεδο.. ''Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να μ διασυρθεί γιατί έμαθα ότι δεν συμπληρώνουμε ούτε 8αδα'' είπε καθώς αντίκρισε τον Παντελίδη στα αποδυτήρια.. Αφού δώσαν τα χέρια ο Σάκης ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός, θέλει να αποδείξει ότι αξίζει στα 50 του χρόνια ότι μπορεί να παίζει ακόμα σε υψηλό επίπεδο.. 5ο λεπτό και ενώ παίζει την αριστερή πλευρά μόνος του τραυματίζεται στη γάμπα.. ''με έφαγες Παντελίδη'' σχολιάζει καθώς σφαδάζει στο έδαφος.. ένα ακόμα παιχνίδι δεν του πάει όπως το περίμενε.. και φτάνουμε στην τελευταία αγωνιστική.. 20 μέρες μετά τον τραυματισμό του και ενώ ο γιατρός του του λέει να μ παίξει ποδόσφαιρο για 40 μέρες, πατάει και πάλι στο γήπεδο,, πάλι η ομάδα μας με λιγότερο παίχτη, ο Σάκης παίζει όπου του πει ο προπονητής.. Η δικαίωση έρχεται, ο καλύτερος παίχτης του αγώνα.. ο Παντελίδης παραδέχεται το λάθος του, η καρδιά του όμως είναι ήδη πληγωμένη...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Κι εγώ με τη σειρά μου ως παίκτης του Τ.Α. Σταυρούπολης θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο και να προσθέσω δυο λόγια. Τελικά κλίκες υπάρχουν παντού, ακόμη και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα από την άδικη συμπεριφορά του κόουτς Παντελίδη απέναντι στον πάντα ετοιμοπόλεμο Σάκη Θεοχαρίδη! Το κακό ξεκίνησε από πέρσι όταν και αποφάσισε να προσφέρει τιμητική πλακέτα στο Σάκη υποδεικνύοντάς του εμμέσως πλην σαφώς να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να αποχαιρετήσει πρόωρα τους αγωνιστικούς χώρους. Ο μαχητής Σάκης όμως δεν το έβαλε κάτω. Πρώτος και καλύτερος σε όλα τα ματς προετοιμασίας έδειξε ότι άξιζε θέση στην ομάδα και μάλιστα θέση βασικού. Αντ' αυτού ο κύριος Παντελίδης τον αγνόησε επιδεικτικά! Φήμες λένε ότι ορισμένοι παίκτες πήραν εξαρχής φανέλα βασικού στο σπίτι τους και τίποτα δεν ήταν αρκετό να τους βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου, ούτε καν οι πραγματικά αποκαρδιωτικές εμφανίσεις τους. Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό επόμενο να επέλθει ο πρόωρος αποκλεισμός της ομάδας με μία από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και ίσως τη χειρότερη πορεία στην ιστορία της. Εμείς οι παίκτες θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συμπαίκτη και φίλο Σάκη, ελπίζουμε να δεχτεί να ενισχύσει την προσπάθειά μας και του χρόνου και απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του κ. Παντελίδη!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. -ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ . ΕΓΩ ΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟ 48 ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ Γ.Α.Θ.Δ.
        -ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......
        -ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

        Διαγραφή
      2. Oι πληροφορίες μου για το Σάκη λένε ότι από το καλοκαίρι αναλαμβάνει χρέη παίκτη - προπονητή και υπό τις οδηγίες του θα έχει τον Παντελίδη.. μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν και πόσο θα υπολογίζει στα πλάνα του τον μέχρι πρότινος προπονητή του..

        Διαγραφή
    3. Αν τον τιμήσετε τελικά καλέστε τον Παντελίδη να του δώσει την τιμητική πλακέτα... !

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. -ΑΠΑΑΑΑΑΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΛΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙ

        Διαγραφή
    4. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΦΟΡΕΣΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΑΚΗ...ΣΤΑΥΡΟΣ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 50ΑΡΗ Rating: 5 Reviewed By: matista
    Scroll στην αρχή