• @

    31 Ιανουαρίου 2013

    ANABOΛΗ ΑΓΩΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7-ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

    ΑΝΑΒΟΛΗ  ΑΓΩΝΑ
    -------------------------
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-2-2013 ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΛΑΝΕΤ  ΜΕΤΑΞΥ  ΤΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ  Υ.ΜΕ.Τ  -  ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ  ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Υ.ΜΕ.Τ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 7-ΗΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
    -----------------------------------------------------------
    ΔΕΥΤΕΡΑ  28-1-2013
    -------------------------
    Α.Τ.  ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ  -  Υ.Α.Ε.Ε.Β.Ε.   ΣΚΟΡ  3-1

    ΤΡΙΤΗ  29-1-2013
    ---------------------
    1)  Α.Τ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  Α.Τ.ΣΥΚΕΩΝ  ΣΚΟΡ  3-0
    2)  Α.Τ.ΠΛ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  -  Α.Τ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ   ΣΚΟΡ  6-3
    3)  Υ.Α.Τ.  -  Β' ΤΜ.ΤΡΟΧΑΙΑΣ  ΣΚΟΡ  1-1

    ΤΕΤΑΡΤΗ  30-1-2013
    ------------------------
    Α.Τ.Λ.ΠΥΡΓΟΥ  -  Α.Τ.  ΕΥΟΣΜΟΥ  ΣΚΟΡ  7-0

    ΠΕΜΠΤΗ  31-1-2013
    ------------------------
    1)  Α.Τ.ΛΑΓΚΑΔΑ  -  Δ.Α.Δ.Θ./ΔΙΑΣ   ΣΚΟΡ  0-3
    2)  Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  -  Δ/ΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΣΚΟΡ  2-4
    3)  Δ.Α.Κ.Α.Θ. -  Α.Τ.ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ  ΣΚΟΡ  3-1
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    6 σχόλια :

    1. Σήμερα στο παιχνίδι Τ.Α. Σταυρούπολης - Δ.Α.Θ. η εστία αναποδογύρισε λόγω αέρα και έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα τον οποίο τραυμάτισε στο χέρι ευτυχώς ελαφρά.. Το δίχτυ που βρίσκεται πίσω από την εστία έμπαινε συνέχεια μέσα στο τέρμα. Στα δύο γήπεδα που αγωνιζόμαστε δυτικά δεν έχουν μπάλες ούτε για το ζέσταμα και αυτή που μας δίνουν να παίξουμε είναι απαράδεκτη. Τους δίνουμε τόσα χρήματα κάθε φορά. Δε νομίζω ότι σας είναι τόσο δύσκολο να απαιτήσετε τα αυτονόητα. Αν δεν μπορούν να τα φτιάξουν κ να βρουν μπάλες υπάρχουν και αλλού γήπεδα..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Όντως οι μπάλες ή θα είναι αερόμπαλες ή στην καλύτερη περίπτωση "πέτρα" από το πολύ φούσκωμα!! Και στο γήπεδο του Μακεδονικού, γραμμές περιοχής στη μία εστία (που δεν έχει περιοχή) μόνο στην πρώτη αγωνιστική είχε.Μετά από μόνοι μας (με το μάτι) οριοθετούσαμε την περιοχή της εστίας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Υπαρκτό και σοβαρό το πρόβλημα,ειδικά στο γήπεδο του Μακεδονικού.Σε δύσκολα παιχνίδια η έλλειψη γραμμών θα δημιουργήσει εντάσεις.Το ζήσαμε πέρσι...Ο διαιτητής σφύριξε φάουλ,και όταν του εξηγήσαμε και κατάλαβε πως είναι εντός περιοχής και πρέπει να υποδείξει πέναλτυ,πήρε τη μπάλα και την έστησε 10 μέτρα πιο πίσω,για να στέκει η υπόδειξη...Η επίμαχη φάση έγινε 5 λεπτά πριν το τέλος και κρινόταν η πρόκριση..!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΑΜ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΕΡΤΕΝΗΣ.
      -ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ.Λ.Π.
      -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΥΤΙΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ Σ'ΥΤΟ.
      -ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ Η ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
      -ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΓΗΠΕΔΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
      -ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
      -ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΜΠΑΛΛΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΛΠ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
      -ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΣΤΗΝ 9-10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
      ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥ ΚΟΥΗ.
      -ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΛΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΔΥΟ ΜΠΑΛΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΦΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΕΕΕΕ.







      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ (ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟΥ ΚΟΥΗ ΑΝΤΙ ΣΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ) ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΚΡΙΝΕΤΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΕΣΤΙΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΤΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΘ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ (ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ). ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Δυτικά υπάρχει και το γήπεδο του Μούντα... μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310682570 - 6977684958 και αν βρείτε κενές ημερομηνίες να γίνουν παιχνίδια κι εκεί.. έχω παίξει στο συγκεκριμένο γήπεδο και θεωρώ ότι είναι καλύτερο και από του Κούη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: ANABOΛΗ ΑΓΩΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7-ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Rating: 5 Reviewed By: matista
    Scroll στην αρχή