• @

  30 Ιανουαρίου 2013

  Η Λένα Μαντά στο Αστυνομικό Μέγαρο - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
     Για πρώτη φορά στην χώρα μας οργανώνεται λέσχη ανάγνωσης από αστυνομικούς. Η  Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών «Χρίστος Τσολάκης» έχει λίγους μήνες μόνο ζωής και πήρε την ονομασία της από τον μεγάλο δάσκαλο - φιλόλογο Χρiστο Τσολάκη.
     Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε και να οργανώσουμε μια μεγάλη βιβλιοπαρέα. Στο πλαίσιο της οποίας θα οργανώνονται λογοτεχνικές - ποιητικές βραδιές, συναντήσεις και συζητήσεις με συγγραφείς και φυσικά παρουσιάσεις βιβλίων.
     Ξεκινώντας λοιπόν το ταξίδι αυτό, η λέσχη αρχίζει την δράση της και σας προσκαλεί όλους, συναδέλφους και πολίτες στην εκδήλωση - συνάντηση με την πιο πολυγραφότατη  συγγραφέα της χώρας,  την Λένα Μαντά.
     Η εκδήλωση θα έχει θέμα το βιβλίο της συγγραφέως «Θεανώ, η λύκαινα της πόλης» και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11:30 π.μ. 
  Υπεύθυνος Λέσχης Ανάγνωσης: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος  τηλ:6944221381


  Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γραμματέας
  Φεστερίδης Γ.                                                                                        Κερτένης Σ.  Σας περιμένουμε... να είμαστε όλοι εκεί…
  Είστε όλοι καλεσμένοι…    
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Η Λένα Μαντά στο Αστυνομικό Μέγαρο - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
  Scroll στην αρχή