• @

    17 Ιανουαρίου 2013

    Λίγο πριν το τέλος του 1ου γύρου

    Αποτελέσματα
    Α.Τ. ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  -  Υ.Ε.Ε.Β.Ε.   6  -  1
    Β' Τ.Τ.  -  Δ.Α.Ε.Θ./Υ.ΜΕ.Τ.  1  -  1

    Ξεχάσαμε να γράψουμε το αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Τρίτης 15 Ιανουαρίου

    Α.Τ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  -  Ε.Κ.Α.Μ.  0  -  2

    Ευχαριστούμε τον συνάδελφο που μας το θύμισε με το μήνυμα του
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    2 σχόλια :

    1. Κύριοι,την καλησπέρα μου...

      θα ήθελα όσο βρισκόμαστε “νωρίς” ακόμα στη διαδικασία του πρωταθλήματος και με αφορμή τον σημερινό αγώνα Β'Τ.Τ.Θ – Υ.ΜΕ.Τ.,να σχολιάσω κάποια πολύ “σοβαρά” που υπέπεσαν στην αντίληψη όσων βρέθηκαν σήμερα στον αγώνα.
      Αγωνιστικά η ομάδα των Υ.ΜΕ.Τ. ήταν καλύτερη,(σας το λέω όντας υπεύθυνος της ομάδας του Β'Τ.Τ.Θ.) και το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί.Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα φτάσαμε στο σημείο να οξυνθούν τα πνεύματα και οι εντάσεις,με μοναδικό υπαίτιο -κατα γενική ομολογία- τον διαιτητή της αναμέτρησης.Από τις 20 υποδείξεις του,ανεξαρτήτως υπέρ ποιας ομάδας ήταν η υπόδειξη,οι 18 ήταν λανθασμένες...
      Αυτή λοιπόν η κατάσταση προκάλεσε πολύ μεγάλο εκνευρισμό και φτάσαμε -σχεδόν- στο σημείο οι συνάδελφοι να διαπληκτιστούμε.Εμείς πρώτη φορά αγωνιστήκαμε υπό τη διαιτησία του εν λόγω διαιτητή,αλλά όπως μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοι των Υ.ΜΕ.Τ. και σε προηγούμενους αγώνες η διαιτητική του συμπεριφορά ήταν ανάλογη.
      Από τη στιγμή που σε κάθε αγώνα υπάρχει υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής,θεωρώ αδιανόητο να μην έχει αντιληφθεί αυτά που περιγράφω,είτε σήμερα,είτε σε προηγούμενη αναμέτρηση.Θα ήταν λοιπόν καλό να βρεθεί άμεσα λύση,πριν διαδραματιστούν χειρότερες και πιο ακραίες συμπεριφορές.

      Η αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή επείγει.

      Αν δεν υπήρχαν κάποιοι περισσότερο έμπειροι,ψύχραιμοι και ώριμοι συνάδελφοι στις δύο ομάδες,ίσως σήμερα να είχαμε ακόμα πιο άσχημες συμπεριφορές.
      Νομίζω πως η εικόνα μας στην κοινωνία πρέπει να αντιπροσωπεύει αυτό που υποδηλώνει η ιδιότητα μας.

      Ο αθλητισμός προάγει την παιδεία και το αθλητικό πνεύμα.

      Ας είμαστε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί στον καθορισμό των πλαισίων μέσα στα οποία λαμβάνει χώρα μία αθλητική αναμέτρηση.


      Με σεβασμό,

      Ο Υπεύθυνος του Β'Τ.Τ.Θ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. σωστος ο τροχονομος αλλα απο την στιγμη που διοργανωνεται πρωταθλημα με βαθμολογιες κ δεν υπαρχουν εποπτες σε ολα τα ματς αυτα θα συνεχισουν να γινονται δυστυχως....στο κατω κατω αφου πληρωνουμε για να παιζουμε ας δωσουμε κατι παραπανω (1 ευρω στον καθε παιχτη πεφτει) για να υπαρχουν εποπτες. εδω στο ματς θερμαικος-υμετ 2 συναδερφοι τραυματιστηκαν,ο ενας ραμματα κ ο αλλος εσπασε την μυτη κ δεν υπηρχε γιατρος. αυτο δειχνει προχειροτητα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Λίγο πριν το τέλος του 1ου γύρου Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή