• @

  18 Οκτωβρίου 2012

  Απαντήσεις σε ερωτήματα για το Πρωτάθλημα

  Επειδή μέλη του Συλλόγου μας γίναμε δέκτες πολλών τηλεφωνημάτων αναφορικά με απορίες - προβληματισμούς συναδέλφων σχετικά με το Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα αναφέρονται τα κάτωθι 

  Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκυρη συμμετοχή αντιπροσωπευτικής ομάδας στο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα:
  1. Ηλεκτρονική αίτησης συμμετοχής της εκάστοτε αντιπροσωπευτικής ομάδας
  2. Καταβολή οριζόμενου χρηματικού ποσού (βλ. κανονισμό πρωταθλήματος άρθρο 4)

  Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκυρη συμμετοχή αθλητών στο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα: 
  1. δυο (2) έγχρωμες φωτογραφίες
  2. Δελτίο αθλητή (βλ. Κανονισμό Πρωταθλήματος άρθρο 7)
  3. Κατάσταση Υγείας - Υπεύθυνη Δήλωση (βλ. Κανονισμό Πρωταθλήματος άρθρο 6)

  Οι δυο έγχρωμες φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν, μια (1) για το Δελτίο Αθλητή και μια (1) για τις ταυτότητες μέλους που θα εκδώσει ο Σύλλογος για κάθε αθλητή ξεχωριστά χωρίς καμιά επιπλέον οικονομική επιβάρυνση

  Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή κάποιου αθλητή στο Πρωτάθλημα θα πρέπει...
  να είναι μέλος του Συλλόγου. Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος παρέχει στους συμμετέχοντες αθλητές την δυνατότητα δωρεάν εγγραφής τους στον Σύλλογο μόνο με την χρηματική συμμετοχή της ομάδας τους. Επισημαίνεται ότι δεν απορρέει καμιά απολύτως υποχρέωση των εγγεγραμμένων μελών για την καταβολή οποιασδήποτε μελλοντικής οικονομικής αξίωσης του Συλλόγου από αυτούς.

  - Δεν ισχύουν τα δελτία αθλητών προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων. Στα καινούργια δελτία αθλητών, για να θεωρηθούν έγκυρα, θα πρέπει να υπάρχει επικολλημένη στο ειδικό πλαίσιο του δελτίου έγχρωμη φωτογραφία του εκάστοτε αθλητή συνοδευόμενη από φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και να έχει συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία σε αυτό (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, έτος γέννησης, αριθμό ταυτότητας, Υπηρεσία, τηλέφωνο και e-mail)

  Τα δελτία αθλητών που θα συνταχθούν και θεωρηθούν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα ισχύουν και για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδουςΓια κάθε νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνεται σχετική πράξη θεώρησης στο σώμα του δελτίου του εκάστοτε αθλητή.

  Με εκτίμηση
  Καραμάνης Ηλίας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Απαντήσεις σε ερωτήματα για το Πρωτάθλημα Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
  Scroll στην αρχή