• @

    01 Οκτωβρίου 2012

    Ιδρύεται η 1η Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης



    Με στόχο την φιλαναγνωσία αλλά και την γνωριμία με τους Συγγραφείς, η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης πήρε την πρωτοβουλία και ιδρύει την 1η Λέσχη Ανάγνωσης στο Αστυνομικό Μέγαρο, η οποία εν αρχή θα λειτουργεί μία φορά τον μήνα από τις 7.00μμ έως τις 10.0μμ.

    Στο πλαίσιο της Λειτουργίας της θα οργανώνονται λογοτεχνικές - ποιητικές βραδιές, συναντήσεις - συζητήσεις με Συγγραφείς και φυσικά παρουσιάσεις Βιβλίων.

    Στόχος μας...
    είναι η επιστροφή στα βιβλία. Η ενασχόληση µ’ ένα βιβλίο δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι µοναχικό. Η ιδέα των Λεσχών Ανάγνωσης αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Το βιβλίο παρουσιάζεται σαν αντικείµενο συζήτησης µιας παρέας, µιας οµάδας. Το συναίσθημα που παραμένει µετά την ανάγνωση ενός βιβλίου εξωτερικεύεται. ∆εν είναι πια υπόθεση ενός αλλά µιας οµάδας ανθρώπων.


    «Με δεδομένο  ότι το διάβασμα βοηθάει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της φαντασίας, ανοίγει τους ορίζοντες της γνώσης, δοκιμάζει τα συναισθήματα μας, καλλιεργεί την αισθητική μας, αναβαθμίζει την νοημοσύνη μας, εμπλουτίζει το λεξιλόγιο μας και  την έκφραση μας γενικότερα πήραμε την απόφαση και  ιδρύσαμε την 1η Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε μία Δανειστική Βιβλιοθήκη, για τον εμπλουτισμό της οποίας καλούμε Εκδοτικούς Οίκους, Συλλόγους, Δήμους, Φορείς -Σωματεία της πόλης αλλά και ιδιώτες να μας προσφέρουν Βιβλία». (Δημήτρης Αποστόλου, υπεύθυνος Λέσχης Ανάγνωσης).


     Περισσότερες πληροφορίες: 6944 221381
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ιδρύεται η 1η Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή