• @

  22 Νοεμβρίου 2021

  Παρουσίαση βιβλίου της γνωστής δημοσιογράφου NAOMI KLAIN την Παρασκευή 26/11/21 και ώρα 12.00 π.μ στο περίπτερο 14 ΔΕΘ


  Ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των πολιτών υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και η Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης «Χρίστος Τσολάκης», διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της γνωστής δημοσιογράφου NAOMI KLAIN με θέμα «ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ. Το καυτό θέμα της κλιματικής αλλαγής» που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26/11/21 και ώρα 12.00 π.μ στο περίπτερο 14 (αίθουσα «Ζωή Καρέλλη») στο πλαίσιο της 18ης Διεθνής Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
  Μπορούμε πλέον ξεκάθαρα και χωρίς κανένα ενδοιασμό να θεωρήσουμε ότι το θέμα της κλιματικής αλλαγής είναι το σοβαρότερο και σημαντικότερο ζήτημα του καιρού μας. Σε όλο τον κόσμο οι επιπτώσεις της περιβαλλοντικής καταστροφής είναι πλέον φανερές. Με την χώρα μας μάλιστα να βιώνει τα τελευταία χρόνια και αυτή τα πρώτα σημάδια της αλλαγής αυτής. 

  Τελώντας «ψυχραίμως πανικόβλητοι» για αυτά που επιστήμονες αναφέρουν για τα χρόνια που έρχονται πιστεύουμε κάθε προσπάθεια- εκδήλωση που γίνεται για το φλέγον αυτό θέμα μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει σε όλους μας. Με γνώμονα αυτή την σκέψη πήραμε την πρωτοβουλία και ζητήσαμε από αξιόλογους ομιλητές να μας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους για το ακανθώδες φαινόμενο του θερμοκηπίου που είναι η κυρίως αιτία της κρίσης αυτής.

  Θα μας τιμήσουν με την παρουσία οι εξής ομιλητές:

  - Νίκος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Γενικός Διευθυντής Ελληνικού Γραφείου της GREENPEACE.

  - Χάρης ΖΑΓΚΑΣ, Καθηγητής Δασολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

  - Γιώργος ΤΟΥΛΑΣ, εκδότης του ιστορικού free press PARALLAXI.

  - Δημήτρης Αποστόλου, Πρόεδρος Ομίλου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

  Την εκδήλωση – συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος Απόστολος ΛΥΚΕΣΑΣ.

  Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτρης                  
  ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Βαγγέλης
  6944221381                                          6937198720

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Παρουσίαση βιβλίου της γνωστής δημοσιογράφου NAOMI KLAIN την Παρασκευή 26/11/21 και ώρα 12.00 π.μ στο περίπτερο 14 ΔΕΘ Rating: 5 Reviewed By: .
  Scroll στην αρχή