• @

  05 Νοεμβρίου 2018

  Forum για την Υγεία, Διατροφή, Ομορφιά 24 & 25 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Τώρα και στη Θεσσαλονίκη
  το μεγάλο Forum για την Υγεία, Διατροφή, Ομορφιά
  24 & 25 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο
                                                           ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  Μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας τα τελευταία 3 χρόνια, τώρα, το «ΔΥΟ Forum για την Υγεία» και στην Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη διοργάνωση του Ομίλου ΖΙΤΑ με τη συνεργασία 20 επιστημονικών ιατρικών εταιρειών η οποία καθιερώθηκε ως η «γιορτή της Υγείας» στο Ζάππειο, ανηφορίζει το Νοέμβριο στην Μακεδονία.

  Περισσότεροι από 200 διακεκριμένοι ομιλητές, κορυφαίοι επιστήμονες και ιατροί της Βόρειας Ελλάδας αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από όλη την χώρα και το εξωτερικό,  εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και καταξιωμένοι ερευνητές συγκεντρώνονται για ένα διήμερο, 24 & 25 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, για το μεγαλύτερο Forum Υγείας που διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς.

  Με το σύνθημα "Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία", το ΔΥΟ FORUM που θα διεξαχθεί με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ,  γίνεται η «γέφυρα» όχι μόνο για την μεταφορά γνώσης και πληροφορίας αλλά και για την ανάπτυξη μίας πιο άμεσης και αποτελεσματικής σχέσης μεταξύ πολιτών και επιστημονικής κοινότητας. Ο νέος, η μητέρα, το παιδί, ο ηλικιωμένος, η σύγχρονη γυναίκα και ο σύγχρονος άντρας, όλοι μας, δέκτες καθημερινά ποικίλων πληροφοριών, μπορούμε πλέον να κάνουμε το επόμενο βήμα και στην υγεία, στην ευεξία και στην εμφάνιση μας. Να έρθουμε κοντά στους ειδικούς και να μιλήσουμε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα μαζί τους.   

  Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις (π.χ. αξιολόγηση φυσικής κατάστασης/εργομέτρηση, συμβουλευτική για ορθοπεδικά θέματα). Θα μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν περιποιήσεις προσώπου και σώματος αλλά και εξατομικευμένες συμβουλές από διαιτολόγο.

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dyoforum.gr

  Ενδεικτική θεματολογία
  Η υγεία των ματιών, η σημασία του εμβολιασμού, η διάγνωση και θεραπεία του ευερέθιστου εντέρου, οι καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου και η πρόληψη, η στυτική δυσλειτουργία, η υγεία των μαλλιών, οι μέθοδοι αντιγήρανσης, η φροντίδα του δέρματος, οι εξελίξεις στην Αισθητική Χειρουργική αλλά και στη Μη Επεμβατική, η αισθητική οδοντιατρική, η κοσμητική γυναικολογία,

  η διατροφή και άσκηση στην οστεοπόρωση, η διατροφή και πρόληψη στην παχυσαρκία και η σημασία της άσκησης στην αντιγήρανση, η δυσλεξία και η διάσπαση προσοχής (ΔΕΠΥ), είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα αναλυθούν σε βάθος και με χρόνο για συζήτηση με το κοινό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Forum για την Υγεία, Διατροφή, Ομορφιά 24 & 25 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Rating: 5 Reviewed By: Dimitrios Apostolou
  Scroll στην αρχή