• @

    25 Ιουνίου 2023

    Οροι συμμετοχής στις κληρώσεις για τις υποτροφίες της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης


     

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    1. Οι υποτροφίες χορηγούνται στα πλαίσια συνεργασίας του Συλλόγου μας με τα  «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ», ,«ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SO EASY»,& «ΚΕΝΤΡΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ WIN NET του Ομίλου SO EASY»,,   «ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ BOOKS & TOYS», «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ CAROUSEL», «Φροντιστήρια AlphaBet», «KIDDO»,«Κτήμα Χαιδευτος» και θα απονεμηθούν στους τυχερούς έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00’.

    2.Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο σαιτ της Λέσχης.

    3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία Αστυνομικοί.

    5. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές  την μέρα της εκδήλωσης απο τις 09:00 εώς 11:00. 

    6. Θα ληφθούν υπόψη μόνο συμμετοχές που ανταποκρίνονται στην παραπάνω διαδικασία, ενώ έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή που περιέχει σωστά συμπληρωμένα όλα τα υποχρεωτικά πεδία (*) στην δήλωση συμμετοχής.

    7. Οι υποτροφίες και οι εκπτώσεις σπουδών αφορούν  το εκπαιδευτικό έτος 2023-2024.

    8. Οι υποτροφίες – χορηγίες αφορούν και μέλη οικογενειών αστυνομικών (γονείς-αδέρφια-παιδιά- συζύγους). Η αίτηση συμμετοχής όμως θα υποβάλλεται ρητά με τα στοιχεία του δικαιούχου αστυνομικού.

    Οι νικητές-κληρωθέντες μπορούν να κάνουν χρήση των υποτροφιών - προσφορών τους,  μόνο οι ίδιοι,τα τέκνα, οι σύζυγοι και τα αδέρφια τους. (παράδειγμα: χρήση δεν μπορεί να κάνει κάποιο από τα τέκνα του/ης αδερφου/ής του δικαιούχου).

     

    9. Κάθε αστυνομικός μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες. Για κάθε κατηγορία που επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να στείλνει το αντίστοιχο φαξ με την επιλογή του από μια φορά στην ίδια αίτηση. Παρέχεται στους πολύτεκνους και τρίτεκνους το δικαίωμα να υποβάλουν αντίστοιχο αριθμό αιτήσεων με τον αριθμό των παιδιών τους, δεδομένου ότι ανήκουν στην κατηγορία αυτή, γεγονός που θα πιστοποιείται από σχετικό πιστοποιητικό το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν την ημερομηνία της κλήρωσης ή όποτε τους ζητηθεί από τους διοργανωτές. Παράλληλα θα κληρωθούν και ισάριθμοι επιλαχόντες των υποτροφιών ανα κατηγορία. Σε περίπτωση που και οι επιλαχόντες δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση των υποτροφιών τους, τότε θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση παρουσία τριών τουλάχιστον μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με την συμμετοχή των υπολοίπων δηλωθέντων επιθυμία για την αντίστοιχη υποτροφία. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ημερομηνία και ώρα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας δυο ημέρες πριν την τέλεση της και στην οποία θα μπορεί να παρευρίσκεται ο οπωσδήποτε.

    10. Ο κάθε νικητής δικαιούται μόνο μία εκ των υποτροφιών. Αν ο ενδιαφερόμενος κληρωθεί σε περισσότερες από μία των επιλογών του τότε την επομένη ημέρα θα πρέπει να ενημερώσει τους υπευθύνους για την υποτροφία την οποία θα επιλέξει. Εάν κάποιος από τους νικητές δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες.

    11. Τις υποτροφίες θα τις παραλάβουν οι νικητές την ημέρα της κλήρωσης.

    12.  Θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας απο τον covid έτσι ώστε δεν θα επιτραπεί η παρουσία κατα την διάρκεια της κλήρωσης. 

    13. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραλάβουν οι νικητές - κληρωθέντες τις αντίστοιχες υποτροφίες στις οποίες κληρώθηκαν, είναι η εγγραφή τους ως μέλη του Συλλόγου μας, με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 20€ (10€ εγγραφή και 10€ συνδρομή έτους).

    14.Η φυσική παρουσία την ημέρα της κλήρωσης είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από τον ένα εκ των δυο γονέων εφόσον παρουσιάζονται τα στοιχεία του γονέα που είναι αστυνομικός.

    15. Οι νικητές οφείλουν να εγγραφούν στα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα - ακαδημίες - κατασκήνωση- παιδικούς σταθμούς μέχρι την 10/07/2021. Σε περίπτωση μη εγγραφής τους εντός της προαναφερόμενης ημερομηνίας ή άρνησης ή μη επιθυμίας  να κάνουν χρήση της υποτροφίας, αυτές θα παραχωρούνται στους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά τους.

    17. Οι υποτροφίες δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε μεταβιβάζονται σε άλλα πρόσωπα και οι νικητές δεν διαπραγματεύονται άλλους όρους πέραν απο αυτούς που έχουν συμφωνηθεί με τη Λέσχη.

    18. Οι παρόντες όροι, θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.lesasthess.blogspot.com

    19. Ρητά διευκρινίζεται ότι δεν γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής από τρίτους.

    20. Η συμμετοχή συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

    21. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης των υποψηφίων προς τους Διοργανωτές για την καταχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων σε αρχείο που θα τηρείται από τους Διοργανωτές κατά τους ορισμούς του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα δεδομένα που θα συλλέγουν στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς του παρόντος διαγωνισμού, καθώς και για την επικοινωνία με τον νικητή.



     

    Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης:

    ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος 6944 165182

    ΘΩΜΟΣ Γιάννης 6973957430 

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος  6944 221381






    Επομενο
    Αυτό είναι το νεότερο άρθρο.
    Παλαιότερη Ανάρτηση
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οροι συμμετοχής στις κληρώσεις για τις υποτροφίες της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: .
    Scroll στην αρχή