• @

  01 Ιανουαρίου 2016

  Οροι συμμετοχής στις κληρώσεις για τις υποτροφίες της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης


     ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΥΠΟΤΡΩΦΙΕΣ 2017

   
  Οι υποτροφίες χορηγούνται στα πλαίσια συνεργασίας του Συλλόγου μας με τα  «Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ», «Όμιλο εταιριών SO EASY», «Κέντρα ξένων γλωσσών ALPHABET», «Παιδικός σταθμός CAROUSEL»,  «Βιβλιοπωλείο MINDTHEBOOK», «Κατάστημα KIDDO», «Ξενοδοχείο Ουρανούπολη ARISTOTELES HOTEL», «Ξενοδοχείο PREMIER BANSKO», «Ξενοδοχείο στη Δράμα ALONI HOTEL AND SPA»,«Ξενοδοχείο Γρεβενά LEONIDAS HOTEL»,  «Ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ», «Ακαδημία ποδοσφαίρου ΤOUMBA FC» και θα απονεμηθούν στους τυχερούς έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00’.

  ΑΛΛΑΖΕΙ  ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία Αστυνομικοί που έχουν οργανική θέση σε υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ή η έδρα της υπηρεσίας τους είναι στην εδαφική περιοχή της Γ.Α.Δ.Θ. .

  2. Οι υποτροφίες - χορηγίες αφορούν και μέλη οικογενειών αστυνομικών (γονείς, αδέρφια, σύζυγο, τέκνα). Η αίτηση συμμετοχής όμως θα υποβάλλεται ρητά με τα στοιχεία του δικαιούχου αστυνομικού.

  3. Αρχικά θα πρέπει να έχετε εκτυπώσει και συμπληρώσει σε λευκό χαρτί την αίτηση συμμετοχής η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης http://www.lesxhast.gr

  4. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεχτές ΜΟΝΟ την ημέρα της κλήρωσης Παρασκευη 28-06-2019, στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου από τις 9:30 μέχρι τις 11:00. Τα μέλη της Λέσχης θα είναι έξω από το αμφιθέατρο και θα σας περιμένουν για να παραδώσετε μόνο ο ίδιος ή μέλος της οικογένειας σας (σύζυγος, τέκνο, γονέας, αδερφός/ή) την αίτηση σας. Κατά την παράδοση της αίτησης χρειάζεται μόνο η επίδειξη της ταυτότητα σας ή φωτοτυπία αυτής αν κατατεθεί από μέλος της οικογένεια σας. Η παρουσία την ώρα της κλήρωσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από το άτομο που θα παραδώσει την αίτηση.                                                                                 

  5. Παρέχεται στους πολύτεκνους και τρίτεκνους το δικαίωμα να υποβάλουν αντίστοιχο αριθμό αιτήσεων με τον αριθμό των παιδιών τους.

  6. Στις 11:00 πμ θα ξεκινήσει η εκδήλωση και η διαδικασία της κλήρωσης.

  7. Για τις 60 χορηγίες-υποτροφίες θα καταρτηθεί λίστα 120 κληρωθέντων με τη σειρά που θα έχουν κληρωθεί. (Οι τελευταίοι 60 θα είναι επιλαχόντες).

  8. Η διαδικασία απονομής των χορηγιών θα γίνει την επόμενη μέρα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που θα έχει η Λέσχη με τους επιτυχόντες. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τα τηλέφωνα που θα δηλώσετε να είναι ευανάγνωστα. 
  Μετά την επικοινωνία της Λέσχης, οι επιτυχόντες θα πρέπει να δηλώσουν εντός σύντομου χρονικού διαστήματος (το πολύ μία ώρα μετά) την υποτροφία από τις εναπομείνασες που επιθυμούν, και το όνομα του ατόμου που θα επωφεληθεί της υποτροφίας - χορηγίας. (π.χ. το όνομα του τέκνου, της συζύγου, του αδερφού ή του γονέα του επιτυχόντα). Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να έχει γίνει μία προεργασία από τους επιτυχόντες για τις υποτροφίες που επιθυμούν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν, βάση των παρόντων όρων. Επίσης από την εμπειρία των κληρώσεις των προηγούμενων χρόνων, γίνετε ρητή αναφορά ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση της υποτροφίας κάποιο από τα τέκνα του/της αδελφού/ής του επιτυχόντα.

  9. Σε περίπτωση που και οι επιλαχόντες δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση των υποτροφιών τους, τότε θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση παρουσία τριών τουλάχιστον μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και θα καταρτηθεί νέα λίστα 50 κληρωθέντων σε σειρά. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ημερομηνία και ώρα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας δυο ημέρες πριν την τέλεση της και στην οποία θα μπορεί να παρευρίσκεται ο οπωσδήποτε.

   10. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραλάβουν οι επιτυχόντες - κληρωθέντες τις αντίστοιχες υποτροφίες στις οποίες κληρώθηκαν, είναι η εγγραφή τους ως μέλη του Συλλόγου μας, με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 20€ (10€ εγγραφή και 10€ συνδρομή έτους).

  11. Οι νικητές οφείλουν να εγγραφούν στα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ακαδημίες, παιδικούς σταθμούς μέχρι την Δευτέρα 10/07/2019. Σε περίπτωση μη εγγραφής τους εντός της προαναφερόμενης ημερομηνίας ή άρνησης ή μη επιθυμίας να κάνουν χρήση της υποτροφίας, αυτές θα παραχωρούνται στους επιλαχόντες.

   12. Οι υποτροφίες δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε μεταβιβάζονται σε άλλα πρόσωπα και οι επιτυχόντες δεν διαπραγματεύονται άλλους όρους πέραν από αυτούς που έχουν συμφωνηθεί με τη Λέσχη.

   13. Οι παρόντες όροι, θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.lesxhast.gr

   14. Ρητά διευκρινίζεται ότι δεν γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής από τρίτους.

   15. Η συμμετοχή συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

   16.Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης των υποψηφίων προς τους Διοργανωτές για την καταχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων σε αρχείο που θα τηρείται από τους Διοργανωτές κατά τους ορισμούς του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα δεδομένα που θα συλλέγουν στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς του παρόντος διαγωνισμού, καθώς και για την επικοινωνία με τον επιτυχόντα.


  Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης:
  ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος 6944 165182
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος  6944 221381
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Οροι συμμετοχής στις κληρώσεις για τις υποτροφίες της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: .
  Scroll στην αρχή