• @

    30 Ιουνίου 2015

    Μικρός & μεγάλος τελικός Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Σωμάτων Ασφαλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας

    Μετά από αγωνιστική δράση 6 μηνών έπεσε αυλαία στο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Σύλλογος μας για 8η συνεχόμενη χρονιά, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια με την συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει μετονομαστεί σε Πρωτάθλημα Σωμάτων Ασφαλείας.

    Ακολουθεί ανάλυση των αναμετρήσεων:
    Στο τέλος του έφτασε και για φέτος το 2ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Σωμάτων Ασφαλείας, με τους τελικούς να λαμβάνουν χώρα στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
    Ο πρώτος αγώνας (μικρός τελικός) έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του Β’ Τμήματος Τροχαίας με την ομάδα του Δ.Α.Κ.Α.Θ. Στο πρώτο ημίχρονο η Τροχαία είχε τις περισσότερες φάσεις, ενώ συχνά έψαχνε την κάθετη πάσα κυρίως από τον άξονα. Στον αντίποδα, το σύνολο του Δ.Α.Κ.Α.Θ. περιορίστηκε περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα, ψάχνοντας να χτυπήσει είτε με ψηλές μπαλιές προς τα φορ, είτε στην κόντρα επίθεση. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, το Δ.Α.Κ.Α.Θ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στο 32’ (τα ημίχρονα διαρκούσαν 40 λεπτά). Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έδειξαν εντελώς αντίθετο πρόσωπο, με την Τροχαία να οπισθοχωρεί λιγάκι παρά το εις βάρος της αποτέλεσμα. Τελικά οι Τροχονόμοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60’, ενώ αμέσως μετά τη σημείωση του τέρματος αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας με απευθείας κόκκινη για εξύβριση προς τον διαιτητή. Αξιοσημείωτο είναι πως ο άρχοντας του αγώνα σφύριξε τη λήξη στο 77’ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα penalties. Εκεί το σύνολο της Δ.Α.Κ.Α.Θ επιβλήθηκε με σκορ 4-2, κατακτώντας την τρίτη θέση.
    Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας (μεγάλος τελικός) τέθηκαν αντιμέτωποι η ομάδα Δίας/Δ.Α.Δ.Θ με το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, έτσι το σφύριγμα του διαιτητή έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με λευκό σκορ.  Το δεύτερο μέρος ήταν λίγο πιο γεμάτο με ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα Δίας ήταν αυτή που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 57’, κατακτώντας την πρώτη θέση και κατά συνέπεια το τρόπαιο.
    Στο event παρευρέθηκαν περίπου 200 φίλοι του ποδοσφαίρου, ενώ στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν κύπελλα σε όλες τις ομάδες και τους εκπροσώπους των. Παρακολουθήστε σε αποκλειστικότητα από το erasitexnika.gr αποσπάσματα από το event, συνεντεύξεις, καθώς και φωτογραφικό υλικό.
    Αποσπάσματα από το event:



    πηγή: http://www.erasitexnika.gr/news/news-misc/item/548-telikoiswmatwnasfaleiaspd
    (σύντομα θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό από τις δυο αναμετρήσεις)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μικρός & μεγάλος τελικός Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Σωμάτων Ασφαλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή