• @

    16 Μαΐου 2015

    Η ανάρτηση των διοργανωτών του αγώνα για την συμμετοχή της ομάδας μας

    Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης τρέχουν χωρίς τερματισμό με πολυπληθή ομάδα!


    Ο 2ος αγώνας “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” θα είναι το απόλυτα αθλητικό τριήμερο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 20-23 Μαϊου στη ΔΕΘ. Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να τρέξει ή να περπατήσει χωρίς τερματισμό, για ιερό σκοπό και μεταξύ αυτών και τα μέλη της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, τα οποία έχουν συγκροτήσει την πιο μεγάλη ομάδα του αγώνα!
    Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης φωνάζουν παρών και τρέχουν για να στηρίξουν κοινωφελή ιδρύματα, δίνοντας το παράδειγμα για να ακολουθήσουν κι άλλοι Θεσσαλονικείς.
    Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν: “Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας με διακριτικό τίτλο «Running Team Police Club of Thessaloniki», δηλώνοντας παρών σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό, το αθλητικό ιδεώδες και τον εθελοντισμό, θα λάβει μέρος στον αγώνα «Τρέξε χωρίς τερματισμό» που θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά στον χώρο της Δ.Ε.Θ., από την Τετάρτη 20 Μαΐου έως και το Σάββατο 23 Μαΐου, με την συμμετοχή 72 δρομέων μετατρέποντας σε χρήματα τα χιλιόμετρα που θα διανύσουμε, ενισχύοντας το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης”.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ανάρτηση των διοργανωτών του αγώνα για την συμμετοχή της ομάδας μας Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή