• @

    17 Δεκεμβρίου 2013

    Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας στον 2ο Φιλίππειο Δρόμο

    Όταν 14600 μέτρα και 3000 χρόνια καλύπτονται σε μία ώρα!!!


    Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2013 ο 2ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου με την ονομασία "Φιλίππειος Δρόμος", απόστασης 14.600μ. στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 750 αθλητές. Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά της 10:30 π.μ. και οι δρομείς ξεχύθηκαν στους κυνηγότοπους του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ξεκινώντας από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, πέρασαν από το Μετόχι, τις Βαρβάρες, έτρεξαν περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα και μέσω του κόμβου της Εγνατίας και της Πιερίων, έφτασαν στο κέντρο της πόλης της Βέροιας περνώντας μπροστά από την εμβληματική "ελιά" και τερμάτισαν στο Δημαρχείο της πόλης. Τόσο οι κάτοικοι της Βέροιας όσο και των χωριών όπου διεξήχθη ο αγώνας αγκάλιασαν τους δρομείς και τους εμψύχωναν συμμετέχοντας και αυτοί με τον δικό τους τρόπο στην αθλητική γιορτή. 
    Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας έδωσε το παρόν με 12μελή ομάδα, την οποία αποτελούσαν οι δρομείς
    : ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Δημήτριος, ΚΕΧΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ελευθέριος, ΚΟΚΚΑΛΗΣ Χρήστος, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Γρηγόριος,  ΣΤΙΝΤΣΟΥΔΗΣ Μηνάς, ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ηλίας, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΣ Δημήτριος, ΚΑΤΣΑΒΟΣ Δημήτριος, ΚΑΡΝΕΜΙΔΗΣ Χρήστος, ΠΟΥΛΙΑΚΗΣ Αστέριος και ΝΤΟΥΛΙΑΣ Αχιλλέας.
    Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αντώνης, νικητής του αγώνα, με την ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας
    Την καλύτερη επίδοση από την ομάδα μας πραγματοποίησε ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Δημήτριος διανύοντας την απόσταση των 14.600μ. σε 1:01:01 και τερμάτισε 26ος.
    Πρώτος τερμάτισε ο Αντώνης Παπαδημητρίου, αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, με χρόνο 0:49:46.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρέα μας πλαισίωναν οι δρομείς και φίλοι ΚΑΤΣΙΜΕΡΟΣ Τιμολέων, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ Σταμάτης, ΚΟΥΤΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Θωμάς, ΣΑΒΒΑΚΗΣ Νικόλαος, ΜΗΤΡΟΥΔΗΣ Χρήστος και ΤΕΝΤΖΙΔΗΣ Ευστάθιος οι οποίοι ενθάρρυναν την προσπάθεια του Συλλόγου μας.
    Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό γραφείο MOUZENIDIS TRAVEL για την διάθεση του minibus για την μεταφορά των δρομέων αλλά και τον οδηγό, κ. Γιώργο, για την άψογη συνεργασία, συμπαράσταση  και εμψύχωση των δρομέων.




    ο ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ Σταμάτης κατά τον τερματισμό
    Ο δρομέας του Συλλόγου μας ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Δημήτριος 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια :

    Item Reviewed: Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας στον 2ο Φιλίππειο Δρόμο Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή