• @

    30 Οκτωβρίου 2013

    Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

    Μέλη ομάδας ημιμαραθωνίου
    Ο Σύλλογος μας με εφαλτήριο την αγάπη για τον υγιή αθλητισμό, ως μέσω προαγωγής πολιτισμού, ίδρυσε στους κόλπους της, ομάδα δρομέων με διακριτικό τίτλο "Running Team Police Club of Thessaloniki" και έμβλημα τον δρομέα με το λογότυπο της ομάδας. Σκοπός της δημιουργίας ομάδας δρομέων είναι η άθληση των συμμετεχόντων, η ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους. Μέσα από τον αθλητισμό ο άνθρωπος καλλιεργεί την υγεία του, το θάρρος την ευγένεια της ψυχής, την ηθικότητα παράγοντας παράλληλα συναδελφοσύνη,  ψυχική ειρήνη και ηρεμία, ευγένεια, και αφιλοκέρδεια. 
    Μέλη ομάδας δρόμου υγείας 5 km
    Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας πήρε μέρος στην ξεχωριστή βραδιά αθλητισμού που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο "Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ" σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στην πόλη μας όπου πραγματοποιήθηκε  ο 2ος Διεθνής νυχτερινός Ημιμαραθώνιος και δρόμος υγείας 5km. Στο φετινό νυχτερινό πάρτυ δρόμου οι εγγεγραμμένοι δρομείς ήταν συνολικά 9380 και συγκεκριμένα 2200 στον ημιμαραθώνιο και 7180 στον δρόμο υγείας 5km.

    Σύμφωνα όμως με την οργανωτική επιτροπή οι συμμετέχοντες ήταν περισσότεροι από 12.000 στο σύνολο, αφού οι διαθέσιμες θέσεις είχαν εξαντληθεί και πολλοί ήταν εκείνοι που ξεχύθηκαν αυθόρμητα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας μέρος στην πρωτότυπη αυτή γιορτή αθλητισμού.

    Με την παρουσία του τίμησαν τον αγώνα 24 συνολικά Ολυμπιονίκες, ανάμεσα τους και η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, η οποία φωτογραφήθηκε με αθλητές της ομάδας μας.

    Η "ΛΕΣΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" δήλωσε δυναμικό παρόν συμμετέχοντας με αντιπροσωπευτική ομάδα 68 δρομέων, δείχνοντας έμπρακτα ότι στηρίζουμε κάθε προσπάθεια - εκδήλωση που προάγει και αναδεικνύει την πόλη μας, αποσπώντας ...
    κολακευτικά σχόλια από θεατές και συναθλητές τόσο για την ομοιόμορφη παρουσία και πρωτοβουλία μας όσο και για τις πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών της ομάδας μας.

    Στον ημιμαραθώνιο από την ομάδα μας πρώτος τερμάτισε ο ΠΑΣΙΑΛΗΣ Στυλιανός με χρόνο 1 ώρα 35λεπτά και 18 δεύτερα (01:35:18) καταλαμβάνοντας την 149η θέση στην γενική σειρά από το σύνολο των 1705 εγγεγραμμένων και χρονομετρημένων συμμετεχόντων, με δεύτερο τον ΓΡΑΜΜΕΝΟ Δημήτριο που κατέλαβε την 249η θέση με χρόνο 01:38:35.

    Στον δρόμο υγείας 5 km ο ΣΥΣΙΛΑΣ Αστέριος τερμάτισε 43ος στην γενική σειρά και  5ος στην κατηγορία του (Μ40) με χρόνο 00:19:32, από το σύνολο των 5139 εγγεγραμμένων και χρονομετρημένων συμμετεχόντων, ενώ δεύτερος για την ομάδα μας ήταν ο 13χρονος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ορέστης κόβοντας το νήμα 64ος με χρόνο 00:20:08.

    Οι υπόλοιποι δρομείς μας τόσο στον ημιμαραθώνιο όσο και στα 5km πραγματοποίησαν πολύ καλούς χρόνους τερματίζοντας στην πρώτη χιλιάδα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας αποτελούνταν από συναδέλφους αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες και ιδιώτες φίλους του Συλλόγου μας.

    Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Σύλλογο μας η συμμετοχή στον αγώνα των 5km με την ομάδα μας του Αντιστρατήγου ε.α. κ. ΚΑΡΡΑ Πρόδρομου και του Υποστρατήγου ε.α. κ. ΣΑΚΟΝΙΔΗ Γεωργίου.

    Την ομάδα του ημιμαραθωνίου αποτέλεσαν οι: ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Αναστασιος, ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ Αλέξανδρος, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Δημήτριος, ΣΤΙΝΤΣΙΟΥΔΗΣ Μηνάς, ΜΠΑΛΚΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ, ΑΣΤΟΓΛΟΥ Δημήτριος, ΚΕΧΑΓΙΑΣ Γεώργιος, ΠΑΣΙΑΛΗΣ Γεώργιος, ΠΑΣΙΑΛΗΣ Στυλιανός, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Γρηγόριος, ΚΟΚΚΑΛΗΣ Χρήστος, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, ΓΙΛΤΙΔΗΣ Ιωάννης, ΓΚΑΓΚΑΡΑΣ Στυλιανός, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Κωνσταντίνος, ΠΟΥΛΙΑΚΗΣ Αστέριος, ΝΤΟΥΛΙΑΣ Αχιλλέας, ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ Πέτρος, ΜΙΣΚΑΣ Κυριάκος και ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη. 

    Την ομάδα των 5km αποτέλεσαν οι: ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ηλίας, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτριος, ΑΛΕΞΙΟΥ Δημήτριος, ΚΕΡΤΕΝΗΣ Σταμάτης, ΚΑΡΡΑΣ Πρόδρομος, ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ Γεώργιος, ΣΙΑΗΛΗΣ Πασχάλης, ΚΕΣΕΛΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ Δέσποινα, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Ιωάννης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Αθανάσιος, ΒΑΣΣΟΣ Άγγελος, ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ Βασίλειος, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη, ΟΡΓΑΝΤΖΙΔΟΥ Λένα, ΚΑΤΣΑΒΟΣ Δημήτριος, ΚΑΠΟΥΤΖΗΣ Γεώργιος, ΛΑΝΤΖΟΣ Δημησθένης, ΒΟΥΤΥΡΑΣ Ιωάννης, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ Κοσμάς, ΤΑΜΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ΛΕΩΤΟΝ Δόμνα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ορέστης, ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΣ Δημήτριος, ΝΟΧΟΣ ΓΡΙΒΑΣ Ιωάννης, ΠΑΛΑΜΑΣ Νικόλαος, ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ Χαράλαμπος, ΝΤΗΜΟΣ Κωνσταντίνος, ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ Σταυρούλα, ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ Δημήτριος, ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ Ευάγγελος, ΣΑΒΒΙΔΗΣ Σταύρος, ΣΥΣΙΛΑΣ Αστέριος, ΚΑΡΝΕΜΙΔΗΣ Χρήστος, ΚΑΡΡΑΣ Δημήτριος, ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗ Στυλιανή, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Γεώργιος, ΠΕΤΡΙΣΛΗΣ Ελευθέριος, ΚΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη, ΣΤΑΜΚΟΥ Ειρήνη


    ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

















    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ομάδα δρομέων του Συλλόγου μας στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή