• @

    03 Ιουλίου 2012

    Τελικός 5ου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.


    Αυλαία για το 5ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και αγκαλιάστηκε θερμά από τους συναδέλφους.


    Μικρός Τελικός
    Νωρίτερα την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός μεταξύ των αντιπροσωπευτικών ομάδων του Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα και ενώ η ομάδα της Δ/νσης Ασφαλείας προηγούταν στο σκορ με 1-2 στα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ σε 2-2 και να οδηγήσουν την αναμέτρηση στην διαδικασία των πέναλτι. Στην φάση αυτή οι παίκτες του Α. Τ. Πλατείας Δημοκρατίας πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να στεφτούν τριταθλητές του Πρωταθλήματος.
    Πριν την έναρξη του Τελικού, το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου ''ΦΙΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ΄΄ παρουσίασε παραδοσιακούς χωρούς αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα θεατών και αθλητών. 
    Τελικός
    Εν συνεχεία...
    ακολούθησε η είσοδος των ομάδων του Τελικού, Δ/ΝΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - Α' ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, συνοδεία της υπηρεσίας μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και έπειτα από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την ανακοίνωση των συνθέσεων των ομάδων δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα στον Τελικό. Η ομάδα της Δ/ΝΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ έδειξε από την αρχή τις προθέσεις τις μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι κερδίζοντας αρχικά την μάχη του κέντρου και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0. Κάπου εκεί οι φωνές του προπονητή του Α΄ Τμήματος Τροχαίας (Τουρσούγκα Κωνσταντίου) αφύπνισαν τους παίκτες του και κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τροχαίας μπήκε δυναμικά και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Πλάτωνα Κουρτσίδη κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και κατάφερε να ανατρέψει το αρχικά εις βάρος της σκορ και να νικήσει τελικά με 1-3. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για την ομάδα της Τροχαίας προς το τέλος της αναμέτρησης ο Ντόλιας, ο οποίος σε αντεπίθεση της ομάδας του πήρε την μπάλα από τον χώρο του κέντρου και βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης τον κρέμασε με τεχνικό σουτ που επιχείρησε λίγα μέτρα μετά το κέντρο του γηπέδου ξεσηκώνοντας τους θεατές.
    Κατά προσωπική άποψη ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που παρακολούθησα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Σύλλογος μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές συναδέλφους για το θέαμα που μας προσέφεραν. Δίκαια η αντιπροσωπευτική ομάδα του Α' Τμήματος Τροχαίας στέφτηκε Πρωταθλήτρια.
    Συγχαρητήρια αξίζον και στους διαιτητές.
    Φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του τελικού θα αναρτηθεί προσεχώς

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 6ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τελικός 5ου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή