• @

  01 Απριλίου 2012

  7ος Διεθνής Μαραθώνιος ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''

  Ένας μεγάλος αγώνας "γεννήθηκε" το 2006.    Ο Μαραθώνιος, ένα αγώνισμα που χαρακτηρίζει όσο τίποτα άλλο το ανήσυχο πνεύμα ελευθερίας του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, έρχεται κι αυτή τη φορά να δώσει το μήνυμα απ’ την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. 


  Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συνδέει το παρελθόν με το παρόν, διασχίζοντας μέσα σε 42 χιλιόμετρα πάνω από 2500 χρόνια ιστορίας της Μακεδονίας και του Ελληνισμού.  

  Η Πέλλα, γενέτειρα και πρωτεύουσα του στρατηλάτη Αλεξάνδρου, αποτελεί την Αφετηρία του αγώνα και η Θεσσαλονίκη, τωρινή πρωτεύουσα της Μακεδονίας φιλοξενεί τον Τερματισμό των μαραθωνοδρόμων.  

  Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» φιλοδοξεί να ακολουθήσει στο μέλλον την ένδοξη πορεία του αναδόχου του στο Διεθνές Αθλητικό Στερέωμα και να αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς ανάμεσα στο μεγάλο κοινό εκείνων που πιστεύουν στις κλασικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού.


  Το παρόν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας θα δώσουν και μέλη του Συλλόγου μας με την συμμετοχή τους στα 10χλμ. και 5 χλμ. αντίστοιχα. 
  Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: 7ος Διεθνής Μαραθώνιος ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
  Scroll στην αρχή