• @

    28 Μαΐου 2012

    Απάντηση σε σχόλια

    Αρκετές ημέρες διαβάζοντας τα ανώνυμα σχόλια συναδέλφων αμφιταλαντευόμουν αν θα έπρεπε να απαντήσω. Αφορμή για την σημερινή μου ανάρτηση ήταν το σχόλιο του φίλου και συναδέλφου ΜΑΛΛΗ Χαράλαμπου, υπευθύνου του Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας για το οποίο αξίζει όλοι να αφιερώσουμε πέντε λεπτάκια διαβάζοντάς το (βλέπε σχόλιο στην ανάρτηση ΤΕΛΙΚΟΣ 11 ΙΥΟΝΙΟΥ 2012). Στο σχόλιο του θεωρώ ότι περικλείεται όλη η ουσία του Πρωταθλήματος ή τουλάχιστον αυτή που εμείς αξιώναμε ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια διοργάνωσης και καθιέρωσης του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος στους κόλπους της Γ.Α.Δ.Θ.  πριν από 4 χρόνια. Κατά την έναρξη κάθε Πρωταθλήματος οι υπεύθυνοι των ομάδων οι οποίοι ήταν παρών στις συγκεντρώσεις, θα θυμούνται ότι τονίζαμε να μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους ότι η νίκη σ' αυτό το Πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Το κυρίαρχο όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Μπάμπης στο σχόλιο του είναι να γνωριστούμε, να έρθουμε πιο κοντά, να διασκεδάσουμε., να καταλάβουμε και να αισθανθούμε  ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.
    Εγώ παροτρύνω σε όλους τους συναδέλφους με την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο καθένας μας ξεχωριστά να κάνει το δικό του ''ταμείο''. Τί αποκόμισε από το φετινό Πρωτάθλημα; Ένα κύπελλο Πρωταθλητή, μια ήττα, την αδικία για την ομάδα του, την απογοήτευση, αντιπάθειες, ή περισσότερους φίλους, συμπάθειες και γνωριμίες; Η απάντηση  σε αυτή την ερώτηση εμπεριέχει και την ουσία του Πρωταθλήματος. Και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ αλλά ούτε κανένας από την Οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος, δεν αξιώνουμε δάφνες και χειροκροτήματα. Κάνουμε κάτι γιατί μας αρέσει χωρίς να μας το επιβάλλει κανείς και αντλούμε δύναμη από την ανταπόκριση των συναδέλφων.
    Επειδή σίγουρα έχουν γίνει και λάθη στο φετινό Πρωτάθλημα παρακαλούμε τους συναδέλφους να μας στείλουν τυχόν παρατηρήσεις- προτάσεις τους ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
    Τέλος επειδή το να κρίνουμε και να επικρίνουμε είναι πολύ εύκολο, προτείνω τους συναδέλφους που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν στην βελτίωση του Πρωταθλήματος να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να αποτελέσουν μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του επόμενου Πρωταθλήματος.

    Με εκτίμηση 
    Ηλίας Καραμάνης
    Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Απάντηση σε σχόλια Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή