• @

    04 Σεπτεμβρίου 2015

    Ένας διαφορετικός αγώνας με Πρωταθλητή την προσφορά, την αλληλεγγύη ... τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ (video - φωτο)


    Πραγματοποιήθηκε την 24 Ιουνίου 2015 στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα (Δημήτρης Κοντικάκης) το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου προσφοράς και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Αγροτικό Αστέρα και την υποστήριξη των ποδοσφαιρικών ομάδων του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ελλάδος (Γ.Σ.Ν.Ε.) και των Πυροσβεστών Θεσσαλονίκης.




    Ο νικητής αναδείχθηκε πριν την έναρξη των αναμετρήσεων και αυτός ήταν ο σκοπός του τουρνουά, που δεν ήταν άλλος από την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των ενοριακών τραπεζών τροφίμων των Ιερών Ναών Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και Αγίων Τριών Ιεραρχών Ευόσμου, ο οποίος και επετεύχθη στο έπακρο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τόσο των διοργανωτών όσο και των εφημέριων των Ι.Ν. που παραβρέθηκαν στο γήπεδο. 




    Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν το τουρνουά... αλλά και σε αυτούς που από το περίσσευμα της αγάπης και της ανθρωπιάς τους βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης 


    Το ρεπορτάζ του αγώνα από "metrosport":
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά που οργάνωσαν από κοινού η Λέσχη Αστυνομικών και ο Αγροτικός Αστέρας. Οι ομάδες της Λέσχης, του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, του Σώματος Πυροσβεστών και οι επίλεκτοι του Αγροτικού Αστέρα πρόσφεραν γκολ και θέαμα μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο «Δημήτρης Κοντικάκης».
    Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Λέσχη Αστυνομικών, κερδίζοντας στον τελικό το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τελικό σκορ 2-1. Το καλύτερο νέο βέβαια του eventήταν ότι μαζεύτηκαν πάρα πολλά είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρουχισμός), τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες από τους Ιερούς Ναούς Κυρίλλου και Μεθοδίου και Τριών Ιεραρχών Ευόσμου.

    Το αγωνιστικό κομμάτι άνοιξε το παιχνίδι μεταξύ 424 και Πυροσβεστών. Η ομάδα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου άνοιξε το σκορ στο 26’ (όλα τα παιχνίδια ήταν διάρκειας 40 λεπτών), με τους Πυροσβέστες να «απαντάνε» με δοκάρι στο 38’. Οι τελευταίοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οδηγώντας έτσι το παιχνίδι στη διαδικασία τωνpenalties. Εκεί η ομάδα του 424 κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό επικρατώντας με 5-3.

    Η επόμενη αναμέτρηση διεξήχθη μεταξύ των επίλεκτων του Αγροτικού Αστέρα και της Λέσχης Αστυνομικών. Οι τελευταίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ είχαν δοκάρι ακριβώς ένα λεπτό αργότερα. Το ματς εξελίχθηκε με αυτό τον τρόπο μέχρι τέλους, με τη Λέσχη να αποτελεί τη δεύτερη ομάδα του τελικού.

    Μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα με Θρακιώτικα και Ποντιακά χορευτικά, ήρθε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης.

    Οι Αστυνομικοί πέτυχαν το πρώτο τέρμα τους στο 5ο λεπτό του αγώνα και ένα δεύτερο ακριβώς πέντε λεπτά αργότερα (10’). Ενώ αρχικά φάνηκε να «κλειδώνουν» το παιχνίδι, το σύνολο του 424 μείωσε στο 16’. Η συνέχεια επιφύλασσε εκπλήξεις, μιας που η ομάδα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου κέρδισε πέναλτι ακριβώς στο 40’. Η κερκίδα κράτησε την ανάσα της, όμως ο τερματοφύλακας της Αστυνομίας έπεσε στην αριστερή του γωνία, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρόπαιο.

    Η λήξη βρήκε νικητές και ηττημένους να βραβεύονται με τιμητικές διακρίσεις και κύπελλα. 

    Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων έχουν ως εξής:
    ΛΕΣΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κερτένης-Παυλίδης-Κεχαϊδης): Παναγόπουλος, Ιωαννίδης, Κανλής, Ζήκος, Μούτσιος, Τεντόγλου, Γιαννουλίδης, Κουτσίδης, Τουλκερίδης, Ηλιάδης, Τελιάδης, Παυλίδης, Μουρτζόγλου, Σεβαστού, Χαϊκάλης, Θεοχαρίδης, Τσαγανός, Παντελίδης, Παντικίδης.
    424 Γ.Σ.Ν.Ε. (Τεντόγλου): Γιανακάκης, Τζιούρας, Γκουντόπουλος, Κακαζιάνης, Καραισαρλίδης, Θεωδορόπουλος, Μαυρόπουλος, Βέττος, Ποργιαζίδης, Αρβανιτοζήσης, Γαλάνης, Μάρτος, Τόσμας, Αγναντής, Δεμπερδεμίδης, Βασιλάκος, Μαυροσαββίδης.
    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κυνηγόπουλος): Καρκαλιάνης, Παυλίδης, Κυριλλίδης, Γεωργίου, Καπετανικόλας, Φουληράς, Γιαλαμπούκης, Λίγκος, Κούρτης, Κουρουκλίδης, Τσισμετζής, Κεχίδης, Κολώνης, Σιακαβάρας.
    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Διλμπέρης): Αϊβαλιώτης, Σακαλλαρίδης, Κατσαμπής, Γεωργάκης, Διλμπέρης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης, Θεωδορίδης, Καραμπάς, Βράκας, Χατζηγεωργιάδης, Θεοφάνους, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης.

    Ακολουθούν αποσπάσματα από το event, συνεντεύξεις, καθώς και φωτογραφικό υλικό.
    Αποσπάσματα από το event:


    ακολουθούν φωτογραφίες από το τουρνουά:








































































    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ένας διαφορετικός αγώνας με Πρωταθλητή την προσφορά, την αλληλεγγύη ... τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ (video - φωτο) Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή