• @

    13 Φεβρουαρίου 2014

    Εκδρομή του Συλλόγου στο BANSKO


     ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ XIONOΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "BANSKO" ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

    ο Διευθυντής της Α' Υ.Α.Θ.
    Α/Α' ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Κωνσταντίνος με τον
    Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή
    του ski  Alberto Tomba
    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία μια ακόμη εκδήλωση της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 130 εκδρομείς του Συλλόγου μας έδωσαν το δικό τους στίγμα και χρώμα στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Bansko στην προγραμματισμένη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στις 13,14 και 15 Δεκεμβρίου 2013. Οι χιονοδρόμοι αστυνομικοί από την Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο ,αγκάλιασαν την προσπάθεια της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και ξεχύθηκαν στις απότομες πλαγιές του Bansko κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση για την επικείμενη χειμερινή περίοδο 2013-2014. Οι φίλοι χιονοδρόμοι είχαν την τιμή να δουν από κοντά, να απολαύουν και να φωτογραφηθούν κα με τον 3 φορές Ολυμπιονίκη και 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του σκι , Αlberto  Τomba ο οποίος  έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της σεζόν στο Bansko .Ο ιταλός skier  ήταν το  τιμώμενο πρόσωπο στα εγκαίνια τις 14 Δεκεμβρίου και το σύνθημα για την έναρξή δόθηκε στην πίστα που φέρει το όνομά του από το 2003. Επίσης κάποιοι συμμετείχαν και στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, ένα παιχνίδι που διοργάνωσε το χιονοδρομικό κέντρο για την επίσημη έναρξη της σαιζόν 2013-2014.

    Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού στην  Θεσσαλονίκη και γενικότερα σε όλη την Β. Ελλάδα θέλει να αναδείξει μια ακόμη όψη της πολύπλευρης προσωπικότητας του σύγχρονου αστυνομικού και την άθληση αυτού.
    Τέλος θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου PREMIER για την άψογη φιλοξενία του, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, το ταξιδιωτικό γραφείο ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ για την μεταφορά των εκδρομέων.


    Αλεξίου Δημήτρης
    Προπονητής Χιονοδρομίας
    Αντιπρόεδρος της  Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια :

    Item Reviewed: Εκδρομή του Συλλόγου στο BANSKO Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή