• @

    12 Δεκεμβρίου 2013

    ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.......

     Μικρός σεισμός έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο θεσσαλονίκης.Παρουσία του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Νικολάου Δένδια, του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού και του Προέδρου της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργου Φεστερίδη τιμηθήκε η συμπλήρωση των  50 χρόνων απο την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Στήν φωτογραφία ο Υπουργός και Πρόεδρος της λέσχης απονέμουν τιμητική πλακέτα στον συγγραφέα για το εμβληματικό βιβλίο Ζ  .
     Ο Υπουργός κ.Νικόλαος Δένδιας ως κεντρικός ομιλιτής  της εκδήλωσης ,αφού έδωσε τα συνχαρητήρια του στην Λέσχη μας και στον Προέδρο της κ. Γιώργο Φεστερίδη για την διοργανώση μιας τόσου ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, αναφέρθηκε για τον δύσκολο ρόλο του αστυνομικού αλλά και πόσο υπερήφανος αισθάνεται για τους άνδρες και γυναίκες της ελληνικής Αστυνομίας.  

    Ο σπουδαίος και τόσο ξεχωριστός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός  συγκινημένος και ενθουσιασμένος μεταξύ άλλων, δήλωσε στην κατάμεστη αίθουσα ότι η πραγματοποιήση μιας τέτοιας εκδήλωσης, σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης που έχει  υπάρξει πολιτική δολοφονία  είναι αδιάνοητη. Για αυτό να ξέρετε είμαστε πιό μπροστά απο όλους. Η χώρα μας θα τα καταφέρει...παρά της δυσκολίες που περνάει..

     Ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Γ.  Φεστερίδης πρίν  ξεκινήσει την εισήγηση του, ζητήσε να  κρατηθεί  ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου,  υπαρχιφύλακα  ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ που τραυματίστηκε θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή. Στήν συνέχεια μιλήσε για το δύσκολο έργο του αστυνομικού στούς χαλεπούς αυτούς καιρούς ,εκφράζοντας την πεποιθήση του  ότι η αστυνομία θα παραμείνει παρά τις δύσκολίες δίπλα στο πολίτη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως έκανε πάντα.

    Σύσσωμη η Φυσική  υγεσία μας παρεβρεθήκε και τίμησε με την παρουσία της, την εκδήλωση μας.Στην φωτογραφία δίπλα στον Υπουργό, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος κ. Δημήτριος Τσακνάκης,ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστρατηγός κ.Τρύφων Κούκιος,ο Γενικός Αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ.Βαίος Χόνδρος και ο Διευθυντής Ασφαλείας θεσσαλονίκης κ. Παζαρλής αθηναγόρας.



    Μια όμορφη στιγμή παρουσία όλων των συντελέστων της  εκδήλωσης στην όποια παρεβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος κ.Φωτόπουλος.

     Η  αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου ήταν κατάμεστη .Την εκδήλωση μας τιμήσαν με την παρυσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Αποστόλος Τζιτζικώστας.ο βουλευτής του ΚΚΕ στην θεσσαλονίκη κ.Κωνσταντίνιδης και ο Προέδρος του Περιφερειάκου Συμβούλιου κ.Μπάμιατζης Αντώνιος.



     Την εκδήλωση  συντόνισε και παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος τησ Λέσχης κ.Δημήτρης Αποστόλου. Στην φωτογραφία διπλα στον Πρόεδρο και τον συγγραφέα. 



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ....... Rating: 5 Reviewed By: Dimitrios Apostolou
    Scroll στην αρχή