• @

    03 Οκτωβρίου 2013

    Γαστρονομικο διήμερο δια χειρος Εκτορα Μποτρινι

    Ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρινι βρέθηκε για δυο ημερες στην πόλη μας καλεσμένος του Συλλόγου μας προκειμενου να μαγειρέψει για τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης στο εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγαρου.

    Ο κ. Μποτρινι αφού ξεναγηθηκε στις εγκαταστάσεις των μαγειρείων της Αστυνομίας και γνωρισε τους <συναδέλφους> του αστυνομικούς μάγειρες, οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή έβαθλε φωτιά στην κουζίνα μαγευοντας κυριολεκτικά τους συναδέλφους που σχημάτισαν ουρές για να γευτούν τις δημιουργίες του.

    Ο κ. Μποτρινι δήλωσε ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση των συναδέλφων, ενω παράλληλα ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Φεστεριδης Γιώργος του έδωσε αναμνηστικά της Αστυνομίας και του απένειμε με την φυσικη ηγεσια της πολης μας την τιμητικη πλακέτα του Συλλογου μας.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και γεύτηκε τις γαστρονομικες εμπνεύσεις του κ. Μποτρινι ο κ.Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη κ. Robert Santers,ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονικής Υποστράτηγος κ. ΚΟΥΚΙΟΣ Τρύφων, Αξιωματικοί και πληθος συναδέλφων.

    Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται ...
    στην προσπαθεια του Συλλογου μας για την προώθηση των συναιτεριστικων προϊόντων μέσα από μια σειρά εκδηλωσεων, ενω ήδη έχει πραγματοποιηθεί επαφη μας και έχουμε λάβει θετικές απαντήσεις από σεφ κορυφαίων ξενοδοχείων της πόλης μας προκειμενου να έρθουν και να μαγειρέψουν για εμάς στο εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου.

    Το γευστικό ταξίδι  συνεχίζεται...

    Διαβάστε την ανάρτηση του agelioforos.gr για την εκδήλωση μας 







    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γαστρονομικο διήμερο δια χειρος Εκτορα Μποτρινι Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή