• @

    10 Ιουνίου 2013

    Πρωταθλητής .... το Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

    Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος ΚΟΥΚΙΟΣ Τρύφων με τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ Γεώργιο απονέμουν το Κύπελλο στην Πρωταθλήτρια ομάδα

    Με κεντρικό μήνυμα ΟΧΙ στην βία στα γήπεδα ΝΑΙ  στον αθλητισμό  πραγματοποιήθηκε σήμερα ο τελικός του 6ου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος μας με μεγάλη επιτυχία. Πρωταθλήτρια έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης όπου περίσσευε το πάθος, η αγωνιστικότητα και η ευγενής άμυλα, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, ήταν η αντιπροσωπευτική ομάδα του Α.Τ. Λευκού Πύργου με σκορ 3-1. 

    Ο τελικός μετατράπηκε σε μια γιορτή, με αθλητές και θεατές να...
    διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν την αναμέτρηση. 

    Οι δυο φιναλίστ του τελικού, Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και Υ.Α.Τ., εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου συνοδεία της υπηρεσίας μουσικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκε η Ελληνική σημαία, το λάβαρο του Συλλόγου μας και έπειτα οι αποστολές των ομάδων συνοδευόμενες από παιδιά των ακαδημιών "ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ" και των παιδιών του κέντρου προστασίας ανηλίκων  ρομ " Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

    Ο σύλλογος μας τίμησε τους συναδέλφους ΜΠΑΛΚΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Μιχαήλ για την συμμετοχή του στον Μαραθώνιο του Παρισιού με το έμβλημα του Συλλόγου μας και τον ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ Αθανάσιο για την προσφορά του στον Σύλλογο.

    Με την παρουσία τους μας τίμησαν από την φυσική ηγεσία ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΚΟΥΚΙΟΣ Τρύφων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ο Αστυνομικός Διευθυντής  ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος, οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές ΔΟΥΒΑΛΗΣ Κ., ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γ., ΦΕΥΓΑΣ και ο Αστυνόμος Α' ΚΑΡΑΚΟΝΤΙΝΟΣ Στράτος, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι περιφερειακοί σύμβουλοι ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ Χρήστος, ΖΙΩΓΑΣ Ιωάννης, ο ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ Ελευθέριος ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο ΚΟΛΑΣΙΔΗΣ Ιωάννης δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά, ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γεώργιος ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, από το Παράρτημα Αθλητικής Ένωσης Βορείου Ελλάδος ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΓΙΑΝΤΣΟΣ Χρήστος, από την Ε.Π.Σ.Μ. ο εκπρόσωπος των διαιτητών ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Χαράλαμπος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και συνάδελφος ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος και πλήθος κόσμου.


    Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ε.Α.Υ.Ν.Θ. κ. ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτριο για την παρουσία του στον τελικό καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο στάδιο.

    Ευχαριστούμε επίσης τον πατέρα Αθηναγόρα υπεύθυνο του κέντρου προστασίας ανηλίκων "Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" και τα παιδιά του κέντρου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση του τελικού.

    Συνθέσεις ομάδων 
    Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ: ΓΟΥΛΑΣ Α., ΧΑΪΚΑΛΗΣ Μ., ΤΣΙΚΟΣ Μ., ΠΑΝΟΥ Η., ΧΡΥΣΙΔΗΣ Ε., ΧΑΪΝΗΣ Τ., ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ Ι., ΓΙΟΥΒΡΗΣ Γ., ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ Ι., ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ ΤΡ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΝΤΑΒΡΑΝΤΑΣ Θ., ΚΑΣΙΟΛΑΣ Κ., ΔΕΡΜΑΤΑΣ ΑΘ., ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Β., ΣΚΟΝΔΡΑΣ Γ., ΚΑΡΑΤΙΣΟΓΛΟΥ Λ.

    Υ.Α.Τ.: ΚΑΓΙΑΣ, ΔΡΑΓΑΤΗΣ, ΛΟΥΚΑΣ, ΤΑΣΟΥΛΑΣ, ΓΚΙΩΝΗΣ, ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΑΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΟΡΔΟΛΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ακολουθούν φωτογραφίες από τον τελικό.

    οι Πρωταθλητές


    Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
    Υ.Α.Τ.

    είσοδος ομάδων στο γήπεδο

    παρουσίαση ομάδων

    ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από την Υπηρεσία μουσικής της Δ.Α.Θ.



    οι αρχηγοί των ομάδων ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θ. (Υ.Α.Τ.) και ΧΡΥΣΙΔΗΣ Ε. (Α.Τ. Λ. ΠΥΡΓΟΥ) με τους διαιτητές της αναμέτρησης
    βράβευση του μαραθωνοδρόμου ΜΠΑΛΚΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Μιχαήλ από τον Γεν. Αστυν.  Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. ΚΟΥΚΙΟ Τρύφων


    βράβευση του ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ Αθανάσιου από τον Γεν. Γραμ. του Συλλόγου μας ΚΕΡΤΕΝΗ Σταμάτη










    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    2 σχόλια :

    1. Συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου και φυσικά στη Λέσχη, για την άψογη διοργάνωση και αυτού του πρωταθλήματος. Πάντα νίκες και επιτυχίες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη διοργάνωση,και πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές,τη λέσχη.Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια τους και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για καλύτερη συνέχεια...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Πρωταθλητής .... το Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή