• @

    13 Φεβρουαρίου 2013

    Αναβολή 10ης Αγωνιστικής - Πρόγραμμα αναβληθέντων αναμετρήσεων

    Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος αποφασίστηκε η αναβολή διεξαγωγής της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος μέχρι την ολοκλήρωση των αναβληθέντων αναμετρήσεων. Επομένως το Πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων διαμορφώνεται ως ακολούθως:


    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
    Δευτέρα
    (18/02)
    Τρίτη
    (19/02)
    Τετάρτη
    (20/02)
    Πέμπτη
    (21/02)
    Παρασκευή
    (22/02)
    ΚΟΥΗΣ
    Υ.Α.Ε.Ε.Β.Β.Ε.
    -
    Α’  Τ.Τ.
    Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    -
    ΓΑΔΘ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
    Α.Τ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ
    -
    Υ.Ε.Ε.Β.Ε.
    PLANET
    Β’ Τ.Τ.
    -
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΑΤ
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ
    -
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΜΕΤ


    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...
    ακολουθεί πρόγραμμα και άλλης αγωνιστική αναβληθέντων αναμετρήσεων καθώς και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ...
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
    Δευτέρα
    (25/02)
    Τρίτη
    (26/02)
    Τετάρτη
    (27/02)
    Πέμπτη
    (28/02)
    Παρασκευή
    (01/03)
    ΚΟΥΗΣ
    PLANET
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΜΕΤ
    -
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΑΤ
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ
    -
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΑΤ



    10η Αγωνιστικη
    Δευτέρα
    (04/03)
    Τρίτη
    (05/03)
    Τετάρτη
    (06/03)
    Πέμπτη
    (07/03)
    Παρασκευή
    (08/03)
    ΚΟΥΗΣ
    ΜΕΝΕΜΕΝΗ
    -
    ΕΥΟΣΜΟΣ
    Α’ Τ.Τ.
    -
    Υ.Α.Ε.Ε.Β.Β.Ε.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΧΝΗ
    -
    ΣΥΚΙΕΣ
    Ε.Κ.Α.Μ.
    -
    ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
    ΛΑΓΚΑΔΑΣ
    -
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    Υ.Ε.Ε.Β.Ε.
    -
    ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡ.
    ΓΑΔΘ/ΔΑΘ
    -
    ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ
    PLANET
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΑΤ
    -
    ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
    Δ.Α.Ε.Θ./ΥΜΕΤ
    -
    Β’ Τ.Τ.
    ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ
    -
    Δ.Α.Κ.Α.Θ.

    Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε το πρόγραμμα πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (φράση) για προβολή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    13 σχόλια :

    1. ti egine me ta potelesmata k tin bathmologia autis tis evdomadas?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. τι εγινε το παρατησατε το πρωταθλημα? βαλτε καμια βαθμολογια να ξερουμε τι γινεται

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ.ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΝΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ.ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΝΑΤΕ.ΚΡΙΜΑ.......

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. -0ΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΝΕΤ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΛΠ.
        -ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
        -ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
        -ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΡΣΟΥΝΓΚΑΣ.Α'Τ.Τ. - ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ Α.Τ. ΣΥΚΕΩΝ ΚΛΠ.
        -Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΕΥΡΩ.Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΦΟΣΟΝ
        ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 15 ΕΥΡΩ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΑΡΑ 22 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 6600 ΕΥΡΩ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΔΩΣΑΝΕ 150 Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΡΑ 22Χ150=3300 ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΛΕΣΧΗ Η ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
        -ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΤΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

        Διαγραφή
    4. Συνάδελφε σ' ευχαριστούμε για την ωραία σου κριτική και τα σχόλια σου περί "απόλυτης ανοργανωσιάς". Δικαιολογώ το σχόλιο σου γιατί ενδεχομένως και εγώ στην θέση σου τα ίδια πιθανόν να σκεφτόμουν. Σε κάθε όμως περίπτωση δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος όσο εσύ.Ίσως θα πρέπει αγαπητέ συνάδελφε την επόμενη φορά που θα κριτικάρεις κάτι σε τόσο έντονο βαθμό και θα απαξιώνεις την μέχρι σήμερα προσπάθεια μας να έχεις υπόψη σου και τον ανθρώπινο παράγοντα αλλά και τα πρόβλημα που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουμε κάθε φορά (προσωπικά).Σου υπενθυμίζω ότι , ότι κάνουμε το κάνουμε με αγάπη και με μοναδικό σκοπό την ανάγκη ορισμένων να αθληθούν και να διασκεδάσουν.Όσο αφορά την παρουσία υπευθύνου της διοργάνωσης στα γήπεδα θα πρέπει να αναλογιστείς ότι εσύ χρειάζεται να λείπει μια φορά την εβδομάδα από το σπίτι σου , την οικογένεια σου για να διασκεδάσεις ενώ εμείς κάθε μεσημέρι από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιούνιο περίπου που θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός. Αναφορικά με το χρηματικό ποσό που φέτος αυξήθηκε,σου αναφέρω ότι τα χρήματα των συμμετεχόντων στο Πρωτάθλημα αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο για το Πρωτάθλημα (κύπελλα, αναμνηστικά), για τις εκδηλώσεις και για την εφημερίδα του Συλλόγου.Παράλληλα όμως θέλω να σου θυμίσω ότι η συμμετοχή των ομάδων σε κάθε αναμέτρηση από 80ευρώ που ήταν πέρσι καταφέραμε και την μειώσαμε στα 60ευρώ φέτος αναλογιζόμενοι την κατάσταση που βιώνουμε.Οπότε αναλογικά από τα 10 παιχνίδια που έχεις παίξει έχεις κέρδος σχετικά με την περασμένη χρονιά 100ευρώ.(10 αγώνες χ 10ευρώ λιγότερα σε κάθε αναμέτρηση ανά ομάδα).Επίσης θέλω να σου αναφέρω για την "απόλυτη ανοργανωσιά" για την οποία αναφέρεις και ότι "φέτος τα έχουμε παρατήσει", ότι όσες φορές κάποιος συνάδελφος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας πάντα του απαντούσαμε και προσπαθούσαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, ακόμα και αν η ώρα ήταν ακατάλληλη.Οπότε μετά από όλα αυτά θα μου επιτρέψεις την λέξη "κριμα" να την αναφέρω και εγώ...
      Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που δεν είναι ένας ή δύο... και έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη.

      Σε κάθε όμως περίπτωση καλούμε, όπως κάθε χρόνο, όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή ώστε να αποτελέσει μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την φετινή τους εμπειρία από τους ΤΟΥΡΣΟΥΓΚΑ Κ. και ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ Η. οι οποίοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου δηλώσαν όμως την επιθυμία και συμμετέχουν φέτος στην Οργανωτική Επιτροπή.

      Με εκτίμηση,
      Ηλίας ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
      Β' Γεν. Γραμ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Νομίζω ότι πρέπει όλοι να δείχνουμε κατανόηση στους συναδέλφους που διοργανώνουν το πρωτάθλημα. Δεν έγινε και τίποτα με το να μην ενημερώνεται το site με τις βαθμολογίες! (αν και καλό θα ήταν αυτό να γίνεται σε καθημερινή βάση) Οι υπεύθυνοι δεν είναι "δημοσιογράφοι". Όσο για το αν θα πρέπει να είναι κάποιος υπεύθυνος στα γήπεδα κάθε φορά αυτό δεν το ξέρω και δεν με πειράζει κιόλας. Η συμμετοχή ανέβηκε στα 150 ευρώ όπως αναφέρει ο παραπάνω φίλος (ούτε που το θυμόμουν ότι ήταν τόσα) αλλά ξεχνάει να αναφέρει ότι πέρσι πληρώναμε σχεδόν 5 ευρώ το άτομο σε κάθε αγώνα ενώ φέτος 2 με 3 ευρώ. Επίσης το πρωτάθλημα το διοργανώνουν "κάποιοι" για όλους εμάς που παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς κανένα όφελος. Ας δείξουμε λίγη κατανόηση. Ποιος από όλους εμάς θα "έτρεχε" να διοργανώσει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τους υπόλοιπους (αφού από ότι ξέρω, εκτός αν κάνω λάθος, μόνο ένας από τους διοργανωτές παίζει μπάλα ή έπαιζε μέχρι πρότινος στου Λ.Πύργου) ακούγοντας όλη την γκρίνια των υπολοίπων για τα λάθη και τις αστοχίες του πρωταθλήματος ??? έχοντας βέβαια και τα διάφορα προβλήματα στο σπίτι ???? Όποιος νομίζει ότι θα το διοργάνωνε καλύτερα ας το κάνει από του χρόνου....

      Γιώργος από Πλατείας

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. παιδια ισως το σχολιο του συναδελφου ειναι πολυ αυστηρο αλλα υπαρχουν πολλα προβληματα τα οποια εμας σαν ομαδα δεν μας βοηθησε κανενας.εμεις στην υατ ειμαστε 14 ατομα απο τα οποια οι 10 μενουμε δυτικα και ζητησαμε τουλαχιστον τα μισα παιχνιδια να τα κανουμε δυτικα αλλα δεν εγινε δεκτο το αιτημα μας(εμας το ματς μας βγαινει +10 ευρω το καθε αυτοκινητο(4-5σιγουρα) για τις βενζινες στα πλανετ).δευτερον ενας υπευθυνος χρειαζεται για μενα διοτι καποιες ομαδες δυστυχως δεν εχουν αντιληφθει οτι προεχει ο αθλητισμος και οχι το κυπελλο και δημιουργουνται πολλα προβληματα.τριτον οσον αφορα τα εξ αναβολης παιχνιδια εμας μας βαλατε να παιξουμε τρια παιχνιδια απο τριτη σε τριτη με υμετ αποστρατους και θερμαικο την αλλη βδομαδα.δηλαδη μπορει καποιος να μου πει πως 14 ατομα θα παρουν 3 ρεπο(αν πουμε οτι δεν εχουν και καμια αλλη δουλεια)για να παιξουν στο πρωταθλημα.και οσον αφορα τα 150 ευρω καλως η κακως παιδια οι καιροι ειναι παρα πολυ δυκολοι που και το ευρω παιζει το ρολο του και αυτη ηταν και η αιτια που εστω 2-3 ομαδες δεν πηραν μερος.οσον αφορα αυτο που ειπε ο σταματης βεβαιωνω οτι οποτε και να πηραμε τηλ.τους υπευθυνους αμεσως μας απαντησαν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΥΜΕΤΙΑΝΟΣ..... θα ηθελα να εκφρασω κ εγω τη γνωμη μου σαν παιχτης της υμετ. οσον αφορα το ποσο συμμετοχης 150 ευρω σιγουρα ειναι μεγαλο ποσο γιατι 150 επι 22 ομαδες μας κανει 3.300 ευρω τα οποια ειναι παρα πολλα για επαθλα κυπελλα κτλ. αλλα απο την αρχη αυτο ηταν το ποσο κ συμφωνισαν νομιζω οι ομαδες.δευτερον το οτι μειωθηκε το ποσο που δινουμε σε καθε αγωνα δεν νομιζω να ειναι κατορθωμα γιατι αυτα τα γηπεδα αυτες τις ωρες θα ηταν αδεια,ασε που τρεισ αγωνες την εβδομαδα ειναι στανταρ επι 60 ο αγωνας υπολογιστε.συν οτι γινονται παραπονα για τα γηπεδα οπως ενα συγεκριμενο που δεν δινουν μπαλες για ζεσταμα κ η μια περιοχη δεν εχει γραμμες,οποτε χαρη τους κανουμε.οσον αφορα τον συναδερφο απο την υατ ειμαστε μια υπηρεσια με πολλα μετρα κ πολλες μετακινησεις στην επαρχια,εμεις παιξαμε κ ματς με 8 ατομα κ χασαμε που μπορει να μην περασουμε στην επομενη φαση απο αυτο,,,οσες φορες παντως ζητησαμε να αναβληθει καποιο ματς απο τους υπευθυνουσ δεν μας το αρνηθηκαν-κ ας μας εχουν χαρακτηρισει σαν την ομαδα που δημιουργει συνεχεια φασαριες-...γι αυτο καποια στιγμη πρεπει να γινουν ολοι οι αγωνες κ να ολοκληρωθει ο πρωτος γυρος.....καλη συνεχεια σε ολους στο πρωταθλημα κ να βγουμε ολοι υγιεις.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΤΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
        -ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΛΠ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠΑΝΤΑΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
        -ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΠΣΜ,ΓΙΑΤΡΟ-ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ,ΓΗΠΕΔΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΤΗ.Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ .ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΩΡΑ Η ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 15,30 ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΠΑΛΛΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΥΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΠΑΛΛΕΣ,ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΟΙ.ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΜΠΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.

        Διαγραφή
    8. Εγώ δεν θα σταθώ στο αν ανεβάζετε καθημερινά αποτελέσματα ή βαθμολογίες.. θα συμφωνήσω όμως με το συνάδελφο που λέει ότι τους κάνουμε χάρη που παίζουμε στα γήπεδα τους. Ειδικά στου Μακεδονικού, δίνουμε 60 ευρώ για ένα ακατάλληλο γήπεδο. Ένας συνάδελφος είχε γράψει παλιότερα να γίνουν αγώνες και στου Μούντα άλλα δεν είδα να γίνεται κάτι.. Δεν μπορεί να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες, να τους δίνουμε τόσα λεφτά και να μη μιλάτε στους υπευθύνους των γηπέδων για όσα σας μεταφέρουμε. Αν δεν μπορούν να βρουν μπάλες στα γήπεδα που παίζεται αποκλειστικά και μόνο ποδόσφαιρο ας πάμε αλλού. Έχει ένα γηπεδάκι απέναντι από το Τμήμα της Πολίχνης το οποίο είναι καλύτερο. Θα μας βγει και τζάμπα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΤΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
      -ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΟΥΗ,ΠΛΑΝΕΤ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (ΤΟ ΕΚΤΟ).
      -ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟΥ ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΧΤΥΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ,ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ.ΟΛΟ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.
      -ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
      -ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ???

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. entaksei mas peisate oti peirate prosfores apo gipeda k mono ta sugkekrimena mas ikanopoioun

        Διαγραφή
    10. Για τίποτα δεν είμαστε... από του χρόνου ας συμμετέχουν στο πρωτάθλημα όσοι συνάδελφοι θέλουν, γιατί φέτος κάποιοι έρχονται με το ζόρι...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Αναβολή 10ης Αγωνιστικής - Πρόγραμμα αναβληθέντων αναμετρήσεων Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή