• @

    26 Δεκεμβρίου 2012

    Φωτογραφικό άλμπουμ της εκδρομής μας στο χιονοδρομικό κέντρο του bansko


    Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας, σας παρουσιάζουμε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδρομής όπως καταγράφηκε από το δημοσιογραφικό φακό του Δημοσιογράφου ΚΕΣΤΕΛΙΔΗ Ιορδάνη, με παράλληλη αναφορά στα δρώμενα της εκδρομής.

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ακόμη εκδήλωση της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 180 εκδρομείς του Συλλόγου μας έδωσαν το δικό τους στίγμα και χρώμα στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του bansko στην  προγραμματισμένη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στις 14,15 και 16 Δεκεμβρίου 2012.

    Πάνω από 40 χιονοδρόμοι αστυνομικοί από την Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο, (Χαλκιδική, Γρεβενά, Θεσπρωτία, Πιερία, Ημαθία, Φθιώτιδα, Ικαρία και Ορεστιάδα)   αγκάλιασαν την προσπάθεια της Λέσχης Αστυνομικών Θες/νίκης για την  δημιουργία τουριστικής Ομάδας ski & snowboard για τους ερασιτέχνες συναδέλφους χιονοδρόμους και ξεχύθηκαν στις απότομες πλαγιές του Bansko κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση για την επικείμενη χειμερινή περίοδο 2012-2013. 

    Η αποστολή αποτελούνταν από τους : Αλεξίου Δημήτριο , Καραμάνη Ηλία, Καλαμπάκα Ιωάννη, Κολιά Χρήστο, Γιούδη Κλέαρχο, Τόκα Δημήτριο, Ηλιάδη Ηλία, Πασχαλόπουλο Χρήστο , Μαντιό Χρήστο, Κουτουκτσή Ηλία ,Μπασούκο Κων/νο, Ηλιάδη Σταύρο ,Τσιρτσάκη Πέτρο, Αναστασιάδη Σωκράτη, Χριστοφορίδη Ιωάννη, Λάππα Νικόλαο, Κάραλη Άγγελο, Τσιουρή Θωμά, Κιάλα Δημήτρη, Γιώτη Κων/νο  ,Ράμμο Στέλιο, Μπελελή Κων/νο, Αντωνόπουλο Γεώργιο, Πανοσκάλτση Αλέξανδρο, Χορταριά Αλέξανδρο, Συριώδη Γεώργιο, Αθανασίου Θωμά, Τρικάλη Παναγιώτη, Μαυρομιχάλη Θεόδωρο, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Εμμανουήλ,  Κυριαζιδου Ελένη, Ευστρατιάδου Δέσποινα, Καπαρουδάκη Αργυρώ ,Βρυώνη Ελένη και Γκολέμα Ελένη. 

    Επίσης κάποιοι από τους ανωτέρω συμμετείχαν και στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, ένα παιχνίδι που...

    ακολουθούν φωτογραφίες της εκδρομής...
    διοργάνωσε το χιονοδρομικό κέντρο για την επίσημη έναρξη της σαιζόν 2012-2013. Όλη αυτή την προσπάθεια ενίσχυσε με την παρουσία του το Δ.Σ. της Λέσχης με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Κο Φεστερίδη Γεώργιο καθώς και τους Κωνσταντινίδη Χρήστο, Κακαζιάνη Πέτρο, Μιχαηλίδη Γεώργιο. 

    Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσ/νίκης στα πλαίσια της ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού στην  Θεσ/νίκη και γενικότερα σε όλη την Β.Ελλάδα θέλει να αναδείξει   μια ακόμη όψη της πολύπλευρής προσωπικότητας του σύγχρονου αστυνομικού και την άθληση αυτού. 

    Τέλος θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου PREMIER για την άψογη φιλοξενία του, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, το ταξιδιωτικό γραφείο ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ για την μεταφορά των εκδρομέων και τον δημοσιογράφο Κο Κεστελίδη Ιορδάνη που κάλυψε δημοσιογραφικά το γεγονός.


    Αλεξίου Δημήτρης
    Προπονητής Χιονοδρομίας
    Αντιπρόεδρος της  Λέσχης Αστυνομικών Θες/νίκης


    παρακαλούνται όσοι από τους εκδρομείς έχουν φωτογραφίες 

    που θέλουν να τις αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου 

    να μας τις στείλουν στο e-mail: lesasthess@gmail.com































    επιμέλεια παρουσίασης ανάρτησης: Καραμάνης Ηλίας
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Φωτογραφικό άλμπουμ της εκδρομής μας στο χιονοδρομικό κέντρο του bansko Rating: 5 Reviewed By: ilias karamanis
    Scroll στην αρχή